Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

hankaandrus_44 22:25, 18 kwi 2021

Cudowne widoki na trawiastą przestreń. Gratuluję. Z każdym dniem co raz większy cud, miód!
Rumianka 23:03, 18 kwi 2021

Danusiu...nareszcie znalazłaś chwilę na leżing...należy Ci się...przeca... Ale przysłowie mówi, że im słońce wyżej, to ogrodnik niżej...oby był zawsze czas na choć odrobinę relaksu i właśnie ten leżing na rozprostowanie styranych mięśni. W ogrodzie czynisz cuda i za każdym razem kiedy udaję się na wirtualny spacerek opada mi szczęka z zachwytu...masz tą smykałkę do komponowania rabat i wszelakich nasadzeń.Pozdróweczki załączone
Gardenarium 23:51, 18 kwi 2021

Pozdrawiamy oboje po tym słonecznym i jakże inspirującym dniu.
A wieczorem była burza..niestety.

Instagram Ogrodowiska
sylwia_slomc... 01:25, 19 kwi 2021

Cieszą takie drobiazgi Do krokusowej łąki też się kładłam, dobrze, ze nikt nie widział jak leżę bo by się pukali w czoło, ze zima, a ja wyleguje na trawie

U nas burza ma być w tym tygodniu i to nie jedna niestety( znów obawiam się rowu)
Ja wykorzystałam na obchód ogrodu i za głowę się złapałam ile roboty czeka na lepszą pogodę, kiedy z tym zdążę nie wiem. Cały tydzień znów ma lać....
Basia_KRK 08:29, 19 kwi 2021

Gardenarium napisał(a)
Budda siedział w Hakone, szachownicach kostkowatych i przebiśniegach - był pod platanem. Platana nie ma, przesadzony, a skarpeta poszła wraz z buddą w inne miejsce. Ten sam zestaw, przy okazji kabel przecięłam.

Genialny! Będę czekać z niecierpliwością, jak będzie wyglądał jak mu trawy urosną

Cudne kwadraty z cebulowymi!
Anda 08:31, 19 kwi 2021

Danuś, u Ciebie i leżing, i plażing równie inspirujące Mam nadzieję, że uda mi się kiedyś dotrzeć do Ciebie na spacering
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Mgduska 08:35, 19 kwi 2021

Jej, nie będę cytować, bo wszystkie kadry piękne No ja się nie dziwię plażingowi, czasem trzeba na to wszystko jeszcze popatrzeć
Martka 10:01, 19 kwi 2021

Gardenarium napisał(a)

[img

Danusiu, muszę zacytować: teraz dostrzegłam, że rzeźba nieprzypadkowo ustawiona pięknie odbija się w tafli wody, to jest krajobraz idealny incl. skarpetki
April 11:47, 19 kwi 2021

Gardenarium napisał(a)

Jaki świetny pomysł z tymi kwitnącymi, wiosennymi łączkami. I że to takie tylko wydzielone kwadraty, robi lepszy efekt gdyby było rozrzucone po całości
Gardenarium 14:04, 19 kwi 2021

Kwadraty są ściśle wytyczone (skośnie) wg mojego planu i koszone będzie tylko pomiędzy kwadratami (3x3), myślę, że kwitnąca trawa będzie również (nawet bez cebulowych) ciekawa. Nie mogę się doczekać, co z tego wyjdzie. Możliwe dosadzanie czegoś, choćby stokrotek albo niezapominajek.

Kaloszki zdjęłam celem odpoczynku całościowego.
Leżing był przyjemny, skowronki śpiewały.
Spacering się odbył.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies