Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

sylwia_slomc... 21:36, 12 maj 2021

Gardenarium napisał(a)

Jejciu, nie chcą wychodzić w kurnika...co robić? A jak wyjdą to chowają się pod kurnikiem mają wszystko na wybiegu, ale chowają się.
Jak te u Karoli na początku.... U Niej się poprawiło jak kupiła koguta. Musiały być trzymane w hali na ściółce i pewnie pola nie znają...
Sebek 22:53, 12 maj 2021

Czytam o nowych lokatorach Oswoją się Głupie by były jakby nie chciały oglądać tych rabat Lub jak poprzedni goście boją się wejść na trawnik, żeby nie zniszczyć
Rossellinique 05:34, 13 maj 2021

Gardenarium napisał(a)

Niesamowity kolor, a zachód słońca pięknie go podbija. Tulipanowe łączki w trawie też się mi marzą, ale teraz muszę pozostać przy rabatach, w trawie prędko zostałyby skoszone, niestety.

Kurki, nie dość że urocze to jeszcze pożyteczne. Kiedyś też mieliśmy, fajne to wspomnienia

I bardzo dziękuję za wiadomość o turzycach, biegnę czytać
Ogrodowy_Kal... 05:50, 13 maj 2021

Gardenarium napisał(a)
Jesteśmy nad wyraz ucieszeni, dzisiaj sami przywieźliśmy kurki i to piękne. Witek wybierał. Jechały busem w klateczkach, a obecnie oswajają się z nowym miejscem.
Są to kurki różnokolorowe. Na razie mam tylko dwa zdjęcia. Jutro je wypuścimy na wybieg więc popatrzymy sobie.

Piękne, jeszcze trochę i będą swoje jajeczka. Uwielbiają też dynie, oczywiście z umiarem. Jaka są wtedy aż pomarańczowe Kogut do jajek potrzebny nie jest ale gdybyście chcieli mieć na wiosnę małe kurczątka to by się przydał
gosika67 17:51, 13 maj 2021

Gardenarium napisał(a)

Witam te białe kwiatki to...
gosika67 17:56, 13 maj 2021

Zapisałam nazwę narcyzów, dziękuję za info, pozdrawiam. A na amanogawy wpadnę na pewno.
Gardenarium 19:55, 13 maj 2021

Lilak perski 'Alba'.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 19:56, 13 maj 2021

Ogrodowy_Kalejdoskop napisał(a)

Piękne, jeszcze trochę i będą swoje jajeczka. Uwielbiają też dynie, oczywiście z umiarem. Jaka są wtedy aż pomarańczowe Kogut do jajek potrzebny nie jest ale gdybyście chcieli mieć na wiosnę małe kurczątka to by się przydał

Dziękuję za informację, ale koguta unikam. Codziennie pieje mi pod oknem w Komorowie od 4 rano, muszę zamykać okno i się dusić w cieple, albo nie wysypiać się. Tam chcę tego uniknąć.

Instagram Ogrodowiska
gosika67 11:11, 14 maj 2021

Gardenarium napisał(a)
Lilak perski 'Alba'.

Delikatne ma kwiatki, inny i piękny. Mocno pachnie?
Gardenarium 22:29, 14 maj 2021

Pachnie normalnie. Ale ja podziwiam delikatność i wdzięk.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies