Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » O....!

O....!

marzena 00:42, 29 cze 2016

koło francuskie z różami okrywowymi a pod murem lawenda

koło warzywne

hanka_andrus 00:53, 29 cze 2016

Piękno nieskazitelne! I nawet ten czarny akcent jest w swoim żywiole, chociaż dyszy z gorąca! Gratuluje konsekwencji!
nicol21 07:11, 29 cze 2016

Świetnie jest!!! Koło rózane pierwsza klasa.
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
zbigniew_gazda 07:44, 29 cze 2016

Z tymi kołami to był strzał w dychę. Koło warzywne będzie aktywne do późnej jesieni.
Marzenko a pamiętasz może jaką odmianę masz lawendy?
Joku 20:07, 29 cze 2016

Po pierwsze: wypatrzyłam wypasione cudne hortensje.
Po drugie: uwielbiam twoje różane koło. Po raz pierwszy (ściślej mówiąc kolejny raz) widzę u ciebie taką bujność roślinną. I zaraz przychodzą mi na myśl biedne, zaniedbane koła różane z czasów mojej młodości. Jako zaprzeczenie wszelkiej estetyki.
Po trzecie: pięknie masz.
marzena 21:39, 29 cze 2016

Haniu, no zaskakujesz mnie swoim pierwszym stwierdzeniem... nie wiem nawet co powiedzieć...

Nicol, dzięki,jeszcze The Fairy się ociągają z kwitnieniem i te czerwone też

Zbysiu, miło, ze Ci się podobają moje koła, nie wiem jaką odmianę kiedyś kupiłam,mam już ją kilka lat, odmładzam ostrym cięciem i trzyma się nieźle

Joku dzięki za Twoje trzy stwierdzenia

a taki gar żeliwny sobie wypatrzyłam w skupie złomu...

ZieloneWrota 22:51, 29 cze 2016

marzena napisał(a)
Haniu, no zaskakujesz mnie swoim pierwszym stwierdzeniem... nie wiem nawet co powiedzieć...

Nicol, dzięki,jeszcze The Fairy się ociągają z kwitnieniem i te czerwone też

Zbysiu, miło, ze Ci się podobają moje koła, nie wiem jaką odmianę kiedyś kupiłam,mam już ją kilka lat, odmładzam ostrym cięciem i trzyma się nieźle

Joku dzięki za Twoje trzy stwierdzenia

a taki gar żeliwny sobie wypatrzyłam w skupie złomu...

Piękna kompozycja pod tarasem, a gar cud miód, uwielbiam takie starocie, mój złom również często nawiedzam , pozdrawiam
07_Rene 08:16, 30 cze 2016

marzena napisał(a)
dobry wieczór
kilka fotek aktualnych umieszczę, a jutro pospaceruję po pięknych ogrodach...spróbuję dotrzeć do wielu

angielka pod murem...

Cudownie I te kule bukszpanowe na tarasie....

ryska 08:28, 30 cze 2016

Piękny gar a ogrodem zachwycam się jak zawsze pozdrowienia zostawiam.
rozajerycha 18:53, 30 cze 2016

Pięknie masz tam na włościach swoich Marzenko,pięknie.
Ściskam Cię i pozdrawiam.
Martek