Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 09:03, 25 lip 2013

GabiK napisał(a)
Ewo, jej, 42 lata, w tym wieku to się jeszcze matką zostaje, nie babką. Jeszcze pra-prababcią będziesz mogła zostać.
Moja mama miała 65 lat, jak jej się wnuczka urodziła.

Karola, u Was super pogoda? U nas na razie tak jak wczoraj - 16 stopni, ciemno i smutno.

Gabrysiu, w przypadku Ewy to ekspres, ale moja Mama jeszcze 50 lat nie miała jak Gabi się urodziła, więc teraz młodzi jeszcze są

U nas cudnie, wczoraj też. Rano chłodno było, 15 stopni, ale słońce grzeje, na krótki rękawek.
W weekend ma być 35 stopni podobno! Jakoś nie chce mi się jechać pod Augustów, M się waha...
ja chyba nie pojadę, więc wstąpcie wracając od Alinki (o której mniej więcej?

pozdrawiam!!
GabiK 09:11, 25 lip 2013

I wczoraj i dzisiaj jest paskudnie. Mogłoby chociaż popadać trochę. A tak chmury wiszą i żadnego pożytku nie ma.

35 stopni to za dużo. Niech się 25 zrobi.

To się nie dziwię, że Twoi mają ochotę i siłę na wakacje z wnuczką. Mama się ociągała - jak na poprzednie pokolenie to 32 lata na pierwsze i jedyne dziecko to późno.

popcorn 09:17, 25 lip 2013

Oj prawda. Mogłoby popadać, bo mam dość podlewania... ciekawe co z tą prognozą, jak będzie tak gorąco, chyba dla siebie rozłożymy Młodej basenik i będziemy się moczyć

Moja Mama miała 20 lat gdy mnie urodziła (nie wyobrażam sobie)
Odpisuję na priv

pozdrawiam!!
Anita1978 09:41, 25 lip 2013

Eeee, no piękna! A na plamistość spryskaj czymś, w tym roku prawie wszystkie róże chorują
popcorn 09:42, 25 lip 2013

I tak będę swoje dzisiaj na plamistość pryskać, tej też się dostanie Tylko zupełnie nie mam jej gdzie posadzić, po co ja do tego rosarium chcę jechać?
muszę wieczorkiem coś wyeksmitować żeby tę różę posadzić.. ech.
magnolia 10:49, 25 lip 2013

bacowa napisał(a)
Nawet nie wiedziałam że my "dziadkowie " jesteśmy tak cenni podczas wakacji naszych wnuków ,

Zostałam babcią mając 42 lata i odkąd wnuczka zaczeła chodzić ,co roku zabieram ją na 2 tyg na wakacje.
tzn .razem gdzieś wyjezdżamy ,w tym roku jedziemy na tydzień do W-wy ,chcę jej pokazać stolicę,nawet profesjonalnego przewodnika będziemy miały.

miłego dnia E

koniecznie zajrzyjcie do centrum Kopernik- dla małych i dużych, obok na dachu- ogród biblioteki Uniwersytetu ( mam nadzieję że uzupełnili zeszłoroczne straty w nasadzeniach) i bliziutko do knajpki pt. Lody na patyku ( tam sa właśnie lody na patyku- ich roboty, jak spytasz w okolicy o nie, każdy Ci pokaże). Lody tam są świetne i wybieranie smaków, polew, kształtów to fajna zabawa.
magnolia 10:49, 25 lip 2013

popcarol napisał(a)
Oj prawda. Mogłoby popadać, bo mam dość podlewania... ciekawe co z tą prognozą, jak będzie tak gorąco, chyba dla siebie rozłożymy Młodej basenik i będziemy się moczyć

Moja Mama miała 20 lat gdy mnie urodziła (nie wyobrażam sobie)
Odpisuję na priv

pozdrawiam!!

Ja miałam tyle kiedy zostałam matką. Bardzo to sobie chwalę
magnolia 10:51, 25 lip 2013

Karola, coraz ładniej u Ciebie.
Busz i kolory, świetne!
popcorn 10:52, 25 lip 2013

Magnolio, fajnie że zaglądasz Wypowiesz się proszę też nt moich rabatek?
Yyy jak miałam 20 lat nawet chłopaka nie miałam miałam za to pryszcze i lekką -ale jednak - nadwagę

Buziaki
magnolia 10:59, 25 lip 2013

nie jestem niestesty na bierząco, mam mało czasu bardzo
O które rabatki Ci chodzi?