Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

baraga1904 12:53, 01 paź 2013

popcarol napisał(a)
Baraga, Ice Cream sa cudne, widzialysmy z Bogdzia w Keukenhof Sama jeszcze nie mam, moze dopadne gdzies Zobaczymy jak te sie beda sprawowac, jak Twoje ice cream po deszczu??

Bozenko
, dzieki! Wzajemnie! U nas na targu jakbys chciala, 70 gr/szt.

...moje ice creamy kupiłam właśnie w Keukenhof i dopiero będę je sadzic...także dopiero wiosnę będzie coś wiadomo...jeżeli okażą sie takie super jak na zdjęciach w necie to się zapłaczę bo tylko 10 cebulek kupiłam a u nas są bardzo drogie - po 5 zł jedna

popcorn 12:55, 01 paź 2013

U nas drogie, wiec dlatego nie mam A te fioletowe i zielone kupowalam po 70 gr/szt, wiec nieduzo. Mam nadzieje bedzie ok

Pozdawiam!!
popcorn 12:57, 01 paź 2013

Tutaj najtaniej, po 4 zl/szt, ale przesylka

http://allegro.pl/acm-tulipan-cappuccinio-ice-cream-5-cebulek-gratis-i3577959811.html
kachat 12:57, 01 paź 2013

A u ciebie wciąż tak fajnie kolorowo U mnie właśnie róże okrywowe zaczynają znowu kwitnąć A wielkokwiatowym coś się stało, bo i im i daliom wszystkie pąki padły Nie otworzyły się, skleiły się i uschły/zgniły....

Karolina, widzę, że masz cudny mech między kamieniami - nie wyrasta ci tam nigdzie trawa..? Czy jak jest mech to już trawy nie będzie, czy nigdy wam tam nie rosła? Ja dopiero co wypieliłam (3 dni roboty....) ścieżkę kamienną pod domem, i jak pomyślę, że znowu mnie to czeka jak chwasty i trawy odrosną, to mi się słabo robi...

O, na tym zdjęciu właśnie meszek znalazłam

popcorn 12:59, 01 paź 2013

Hej Kasia! Mech niestety tylko gdzieniegdzie, a chwasty i trawka rosna... 2x w sezonie pryskam karate p/chwastom, na jakis czas spokoj.. nie wyrywam, bo to meczarnia. Autem sie jezdzi, to nie rosna tak radosnie... niestety nie mam patentu na to zeby byl sam mech, chcialabym, naprawde

Moje roze tez paki potracily, mumie sie porobily - nadmiar deszczu, slonka nie bylo, posklejaly sie, zgnily, splesnialy, brr... coz, uroki jesieni

pozdrawiam1
kachat 13:04, 01 paź 2013

Ła, a już myślałam, że jak mech posadzę między kamieniami to się walka z trawą i chwastami skończy Buuu... Ale ten meszek u was cudownie wygląda
popcorn 13:07, 01 paź 2013

Sprobowac mozesz! Gdzie mech, nie rosnie trawa Tego nie napisalam, a to prawda
Skad wziac mchu zeby go posadzic???

pozdrawiam!!
kachat 13:09, 01 paź 2013

Ha, czyli jednak! To kawałek obsadzę mchem, zobaczymy, co z tego wyjdzie A mchu ci u mnie dostatek - po deszczach ostatnich wyrósł wszędzie, różne gatunki, więc mam do wyboru do koloru
popcorn 13:10, 01 paź 2013

powodzenia w szczelinach rosnie taki drobny, zwarty Daj znac jaki efekt
popcorn 20:00, 01 paź 2013

Widoczki z mojego pokoju do pracy. Moglyby te cisy szybciej rosnac, betonow sasiada nie byloby widac... ja nie wiem po co ludzie to sobie robia - zamykala sie w betonowych klatkach

I w prawo

Ostrogowiec z nasionek, w lutym powtórzę operacje

Moje wlasnorecznie rozmnozone zurawki, cudne sa

Spartyne lubię, ale strasznie sie rozwala na boki...

Ostatnie kwiatki Graham Thomas'a: