Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 15:22, 09 sty 2014

Robertop napisał(a)
Z niecierpliwością czekamy na relacje z wyjazdu. Jeszcze tydzień bez Ciebie wytrzymamy
Pattay'a nastawione jest na nocne rozrywki Miłej zabawy

Yyy no wlasnie okazalo sie ze procz imprez to nie bardzo jst tu co robic. Plaza okropna, za wyjatkiem kawalka hotelowego. Brr, jutro uciekamy. Nie polecam (chyba ze ktos lubi...)
popcorn 15:23, 09 sty 2014

Mala_Mi napisał(a)
Bużka za znak życia I złap trochę tego słoneczka i dla nas... co prawda u nas wiosna... ale ... wiosna to nie lato

Lapie, chociaz myslalam ze jeszcze troche poplazujemy, a tu zonk. Jeszcze jutro i po poludniu jedziemy do stolicy. Slyszalam ze nadal cieplo... hmm kiedys ta zima przyjdzie wreszcie??
popcorn 15:24, 09 sty 2014

Magda70 napisał(a)
Oj...Karola...Ty szykuj kolejną wyprawę...myślę, że chętnych ogrodomaniaków będziesz mieć...ja się wpisuję na listę!!

Odpoczywaj

Magda, Meksyk przelozony na za rok, z M, w okolicy Swiat Moze sie uda a w miedzyczasie - kto wie gdzie jeszcze?? :
popcorn 15:25, 09 sty 2014

Margarete napisał(a)
Łap to słońce i ładuj akumulatory Karolinko ...............
Dobrze że sie odezwałaś bo teraz jestem spokojniejsza o ciebie . Zbieraj wrażenia i utrwalaj widoki z podróży a potem z nami sie tym wszystkim podzielisz.
Buziaki i szczęsliwej podróży !

Malgos, dzieki Wszystko pod kontrola Chociaz wczoraj nie mialysmy gdzie mieszkac, bo jakis pijany rosjanin nie wrocil i sie nie wymeldowal, w zwiazku z czym mialysmy pokoj zastepczy w innym hotelu... ale jest juz ok. Pozdowka!!
popcorn 15:27, 09 sty 2014

GabiK napisał(a)
Karolinko, dobrze, że szczęśliwie i zgodnie z planem się przemieszczacie.
Ja tam bym Pattayi za dnia wcale nie oglądała, lepiej od razu uciekać dalej. Za to na jakąś małą cichą wyspę bym poleciała.

Ja też jestem chętna no kolejna wyprawę. Taki spontan może być, jeśli ktoś go za mnie obmyśli.

Gabi, Pattaya byla zgodnie z planem przystankiem miedzy wyspami poludniowej Tajlandii (Koh Chang i Koh Mak) a Bangkokiem. Ale zamiast 3 nocy zostajemy 2 i o te 2 za duzo. Paskudnie tu

Co do spontanu - bedziemy myslec
Bogdzia 19:08, 09 sty 2014

Karolcia jeśli możesz to pisz do nas chocby słówko. Miło wiedziec ze u Ciebie wszystko w porzadku. Buziaki.
Madzenka 21:24, 09 sty 2014

Karola super źe się odezwałaś. Caluje y i źyczymy jeszcze cudownego wypoczynku!
Oczywiście wszyscy pozytywnie zazdraszczamy a ja się zdjęć doczekać nie mogę i wrażen
paniprzyroda 22:30, 09 sty 2014

Uff, jesteś! Odpoczywaj i szczęśliwie wracaj. Buziaki.
malkul 10:59, 10 sty 2014

Zostało mi tyloo powzdychać, w oczekiwaniu na ogromną mam nadzieję porcję zdjęć którą nam zaoferujesz.

Strasznie ci zazdraszczam. Och strasznie, strasznie.
och....
Juzia 22:25, 11 sty 2014

A Ty znów w rozjazdach
Baw się dobrze i wracaj szczęśliwie!
Pozdrawiam