Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Bogdzia 16:06, 08 sty 2014

Jak fajnie że sie odezwałas bo bardzo się denerwujemy . W tv zle mowią o Tajlandii wiec sie martwimy. Super ze wszystko w porzadku.Buziaki.
Krys 21:49, 08 sty 2014

Jejku Karolina super ,że się odezwałaś uważajcie na siebie i szczęśliwego powrotu
Robertop 02:46, 09 sty 2014

Z niecierpliwością czekamy na relacje z wyjazdu. Jeszcze tydzień bez Ciebie wytrzymamy
Pattay'a nastawione jest na nocne rozrywki Miłej zabawy
Mala_Mi 08:53, 09 sty 2014

Bużka za znak życia I złap trochę tego słoneczka i dla nas... co prawda u nas wiosna... ale ... wiosna to nie lato
Magda70 09:46, 09 sty 2014

Marzena2007 napisał(a)

Karola jak to nigdzie nie byłaś...... Ja pamiętam Holandie i Londyn z tego roku masz wybiórczą pamięć?
Jesteś tak pozytywnie szalona, że zgłaszam się na szkolenie do Ciebie ja też chcę do Tajlandii ale mój M jeśli nie bedzie mial hotelu 4+ z przewodnikiem i wykupionymi wycieczkami to nigdzie się nie ruszy.... A na taki wyjazd to znów ze dwa lata musze oszczędzac.....
Gdybym miala odwage polecialabym z tobą, bo M w Tajlandii już był....

Poszalej za nas wszystkie i wracaj z wrażeniami. Juz sie nie mogę doczekać Twoich zdjęć z wyprawy.
Kambodża to podobno najcudowniejszy kraj przyrodniczo, tak twierdzi moj znajomy , ktory zwiedził kilka razy caly świat.... Drugi kraj w kolejce to Namibia

No właśnie chciałam to samo napisać, że ja pamiętam, że była za granicą
Oj Karolina...gdybyś Ty mieszkała bliżej mnie....mój M mnie namawiał abym się z Tobą spiknęła i do tego Meksyku pojechała hahaha...jak ja lubie taki sponton a on tak jak eM Madżenki...musi mieć wszystko gotowe.

Czekam z niecierpliwością na fotki....
Magda70 10:04, 09 sty 2014

Oj...Karola...Ty szykuj kolejną wyprawę...myślę, że chętnych ogrodomaniaków będziesz mieć...ja się wpisuję na listę!!

Odpoczywaj
Margarete 10:08, 09 sty 2014

Łap to słońce i ładuj akumulatory Karolinko ...............
Dobrze że sie odezwałaś bo teraz jestem spokojniejsza o ciebie . Zbieraj wrażenia i utrwalaj widoki z podróży a potem z nami sie tym wszystkim podzielisz.
Buziaki i szczęsliwej podróży !
GabiK 11:13, 09 sty 2014

Karolinko, dobrze, że szczęśliwie i zgodnie z planem się przemieszczacie.
Ja tam bym Pattayi za dnia wcale nie oglądała, lepiej od razu uciekać dalej. Za to na jakąś małą cichą wyspę bym poleciała.

Ja też jestem chętna no kolejna wyprawę. Taki spontan może być, jeśli ktoś go za mnie obmyśli.
popcorn 15:21, 09 sty 2014

Bogdzia napisał(a)
Jak fajnie że sie odezwałas bo bardzo się denerwujemy . W tv zle mowią o Tajlandii wiec sie martwimy. Super ze wszystko w porzadku.Buziaki.

Bozenko, tu gdzie jestesmy jest spokojnie chociaz moze to niedobre okreslenie, bo bardzo glosno - same imprezy dookola Zdziwilam sie czytajac o tych zamieszkach w Bangkoku. Jutro tam jedziemy, 4 noce, mam nadzieje ze bedzie dobrze. Omijamy dzielnice rzadowa, mam nadzieje na starym miescie i w okolicach Palacu i swiatyn bedzie ok. Buziaki!!
popcorn 15:21, 09 sty 2014

Krys napisał(a)
Jejku Karolina super ,że się odezwałaś uważajcie na siebie i szczęśliwego powrotu

Krysiu dziekuje, pozdrawiam!!