Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Anita1978 13:26, 26 mar 2014

Ja to przy 2 chłopach (14, 10) mam grafik ustalony, bo zajęcia, kółka, koledzy, różne godziny zaczęcia i zakończenia....przy jednym dzieciątku to pikuś
A jeszce praca, dom, zakupy, ogród, pies, królik, obiad( najlepiej dla każdego coś innego...)itp itd....więc właściwie codziennie wstaję o 6 i o 21 padam na ryjka... ale pewnie każda to ma- proza życia...
A w wekend goście, zaległości w ogrodzie i o 21 padam na ryjka
P.S. I jeszcze M chciałby żeby wyglądać pięknie i świeżo i nie narzekać....muszę do fryzjera apropos, bo zarosłam strasznie....i psa do kąpieli....bo śmierdzi....ja chociaż nie śmierdzę... ale pies już tak pachnie psem, że nie wytrzymam...
popcorn 13:30, 26 mar 2014

hej Anitko!
nie wiem jak ludzie to robią bez pomocy z zewnątrz, przy więcej niż 1 dziecku w wieku szkolnym... praca, dom, zakupy, wożenie na zajęcia, basen, urodzinowe przyjęcia i tak w kółko... pozostaniemy raczej przy tym jednym Albo dziadka/babcię chętną do pomocy, w pełni sił, dużą ilością wolnego i z prawem jazdy trzeba mieć, albo kogoś zatrudnić... do odbierania/zaprowadzania, do sprzątania... na razie sobie radzimy sami.. i niech tak pozostanie
popcorn 13:32, 26 mar 2014

uśmiałam się z tego śmierdzącego psa hihi ja też muszę do fryzjera! na razie nie mam czasu się umówić, bo wizytówkę zgubiłam i muszę osobiście.. ech
Anita1978 13:35, 26 mar 2014

No ja nie mam pomocy od dziadków , ale jakoś daję radę- raz na jakiś czas wymykam sie na cały dzień, tak jak np ostatnio z Małgosią... to ładuje baterie, chociaż na...następny tydzień
No co ty! Jedno? Bedziesz żałować! Młoda jesteś, wiosna, wyprodukuj no jeszcze jedną odnóżkę!
magnolia 13:41, 26 mar 2014

wyprodukuj jeszcze 2 odnóżki Karola! Z trójkąłatwiej niż z 1 szt, wiem co mówię. Pierwsza dziewczynka, jak u mnie, potem można machnąć 2 budrysów, albo 2 kolejne dziewczynki, albo mieszankę ( wybuchową).
Napewno nie jest nudno z taka zgrają.
Ja polecam z całego serca.
popcorn 13:42, 26 mar 2014

ooo, nie, nie dam się namówić
Myśleliśmy nad tym 7 lat i stanęło na tym że wystarczy. Myślę że nie będę żałować. Mogę adoptować takie odrośnięte już od ziemi dziecko, ale już nie rodzę

Pozdrawiam!
popcorn 13:43, 26 mar 2014

Magnolio, na pewno nie jest nudno i jest co robić. Ale ja podziękuję za odnóżki im więcej odnóżek tym wizja emerytury na Kostaryce bardziej niepewna
magnolia 13:45, 26 mar 2014

ale wtedy właśnie Wasz ogród będzie fajny- duże drzewa, klimat starego, dojrzałego ogrodu.....
Anita1978 13:46, 26 mar 2014

Magnolia
3??? No Gratki! Musisz mieć wesoło! U mnie 2 chłopców, ale ja sie cieszę, lubię chłopców!
P.S. Powiem Ci , że nie widać po tobie, świetnie sie zakonserwowałaś!
popcorn 13:48, 26 mar 2014

Magnolio, co to będzie za 30 lat... nikt nie wie. Poza tym raczej nie będę miała siły żeby zasuwać w ogródku, nie te stawy więc sprzedajemy ze starym - jeszcze ładnym - ogrodem i wybywamy

3ka, to wesoła gromadka

Buziaki!!