Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Margarete 14:42, 26 mar 2014

Anita1978 napisał(a)
No ja nie mam pomocy od dziadków , ale jakoś daję radę- raz na jakiś czas wymykam sie na cały dzień, tak jak np ostatnio z Małgosią... to ładuje baterie, chociaż na...następny tydzień
No co ty! Jedno? Bedziesz żałować! Młoda jesteś, wiosna, wyprodukuj no jeszcze jedną odnóżkę!

Popierma Anite, doświadczona matka i babcia ci to mówi, bedziesz żałowac...........ja żałuje że jedynaka mam, teraz mieszka daleko i...........widze go raz w miesiącu.........kicha, trzeba mieć przynajmniej dwoje. Wiem że trudno sie zdecydowac, człowiek sie robi wygodny...ale......
Pomysl o tym jeszcze ...........
popcorn 14:46, 26 mar 2014

hej,
nie, jedziemy na Kostarykę na starość. A im więcej dzieci, tym więcej kotwic w kraju. Chyba że przedsięwzięte środki okażą się nieskuteczne, przyjmę z radością Ale świadomie- nie.

Ps gwarancji że drugie, trzecie czy czwarte mieszkałoby blisko, nie ma żadnej, prawda?
GabiK 15:40, 26 mar 2014

To samo chciałam napisać Małgosi - trójka też się może rozjechać po świecie. No, ale każde co miesiąc widywać to wychodzi więcej odwiedzin.
Zresztą z Kostaryki to wszędzie będzie do Karoli daleko. Może sobie gdzieś niedaleko siebie sprawimy to emerytalne mieszkanko?
Mam w otoczeniu sporo przykładów, gdzie lepiej byłoby tego rodzeństwa nie mieć. W łyżce wody by utopili. Ale jest też trochę pozytywnych relacji.
Joaska 15:43, 26 mar 2014

Margarete napisał(a)

Popierma Anite, doświadczona matka i babcia ci to mówi, bedziesz żałowac...........ja żałuje że jedynaka mam, teraz mieszka daleko i...........widze go raz w miesiącu.........kicha, trzeba mieć przynajmniej dwoje. Wiem że trudno sie zdecydowac, człowiek sie robi wygodny...ale......
Pomysl o tym jeszcze ...........

Ja też nie chciałam mieć jedynaka ale życie się tak poukładało że raczej tak już zostanie, niestety nie z wygody a z przymusu, chyba że się zdarzy cud .... pozdrawiam
popcorn 15:49, 26 mar 2014

Gabrysiu, za 30 lat będziemy myśleć Jestem za Z moim bratem widuję się od Święta, więc ze względu na dziecko też nie ma co szaleć- czasem bliżej z kimś obcym niż z rodzeństwem można żyć...
poza tym, teraz, 8 lat różnicy, to zupełnie 2 światy by były.

Joasiu, pozdrawiam!!
Agacia 19:13, 26 mar 2014

hahaha Karola, witaj w domu, te biurko było moim typem nr 1 gdy sama wybierałam sobie do biblioteki Uważam, że jest boskie! Ostatecznie, ponieważ biurko stoi na środku pokoju, wybrałam takie, do którego można usiąść z każdej strony (np. w kilka osób).
popcorn 19:19, 26 mar 2014

hej Agatko!

w zasadzie nie szukałam dokładnie, to biurko samo na mnie wpadło, po wpisaniu frazy "białe drewniane biurko". A jakie Ty wybrałaś? Pokażesz?

Domówiłam jeszcze kontenerek, wynegocjowałam w ramach rabatu gratisową dostawę Czekam!
Agacia 19:39, 26 mar 2014

Mistrzyni zakupów internetowych
popcorn 19:59, 26 mar 2014

No i super Chylę czoła za własnoręcznie robiony blat!
To moje bardziej szalone, mniej poważne - w końcu dla Młodej ma być Mam nadzieję jej się spodoba!

Posadziłam dzisiaj resztę cebuli i bobu. Będę miała większą część warzywnika obsadzonego cebulą i bobem hmm... tak to jest jak się bobu kupiło pół kilo, a cebuli dwa woreczki Jutro czwartek! 15 minut na targu Miłego wieczoru!
Agacia 20:24, 26 mar 2014

Miłego! Fotkę usunęłam, żeby nie zaśmiecać