Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 12:46, 25 mar 2014

Pokaz zdjecia, masz jakies? Ciekawa jestem Fajnie!

U nas też ja jestem od urządzania, M pokazuję co wybrałam. I niestety czasem staje okoniem (vide patchworkowa kanapa, której nadal nie mam

Biurko kupione. O dziwo M się spodobało, bez zająknięcia Kontenerek dokupię później, ewentualnie. Zobaczymy jak się pomieścimy z książkami itp. I tak nie pakują razem, więc koszt dostawy drugi raz doliczają, żadna różnica czy teraz czy później.
Magda70 13:49, 25 mar 2014

popcarol napisał(a)
Krzesło będzie dziecięce, na pewno nic designerskiego, ghost odpada. Zresztą biurko i szafka z nóżkami inspirowanymi Eamesem, więc już wystarczy na ten pokoik designu, jak na mój gust

Chętnie coś fajnego z regulacją wysokości siedziska i kątem oparcia.

To wyszukane przez Admete fajne, może tapicerka w bardziej szalonych kolorach?
http://www.meblemariaszek.pl/jakie-krzeslo-dla-ucznia/krz2/

To jest Ikea, Gabi się podobało, siedziała na nim. Jeśli jest czerwone to tez mogłoby ostatecznie być, na jakiś czas:
http://www.urzadzamy.pl/miesiecznik-moje-mieszkanie/prawdziwe-rozwiazania/pokoj-dla-nastolatka-meble-kolory-dodatki-jak-wybrac-zdjecia,104_5970,miesiecznik-moje-mieszkanie.html

No właśnie miałam pisać, że kolor inny by się przydał...no i aby kółka jednak były...A widzę, że przeglądasz na kółkach
Mala_Mi 13:52, 25 mar 2014

popcarol napisał(a)

Nowe ciemierniki:

Kcem.. te dwa
popcorn 13:54, 25 mar 2014

Krzesło jakieś wyszukam, do września lepiej na kółkach, z regulacją wysokości siedziska i kąta oparcia; raczej takie dziecięco-biurowe, kolorowe. Może coś mi się rzuci w oczy.
popcorn 13:55, 25 mar 2014

Mala_Mi napisał(a)

Kcem.. te dwa
ok więc pojadę w sobotę, mam nadzieję będzie pani i będzie miała roślinki 2 dla Ciebie i 2 dla Bożenki Cenę MUSI utrzymać po tylu kupionych musi Buziole!!
GabiK 14:01, 25 mar 2014

Byliśmy ostatnio w BRW i tam było sporo takich małych biurowych foteli, w różnych kolorach.
Na kółkach są praktyczne, ale niszczą drewnianą podłogę. Na razie kupuję zwykłe, potem pomyślimy.
Jeszcze nie będzie siedzieć godzinami przy biurku.
popcorn 14:06, 25 mar 2014

hej Gabi,

takie zwykłe nie mają regulacji, a chciałabym żeby posłużyło dłużej, więc dlatego takie. No i wydaje mi się są wygodniejsze do pracy. Rysować podłogę będzie, ale wszyscy mamy fotele na kółkach - trudno. Jak piszesz - godzinami przy biurku siedzieć nie będzie. Zawsze też specjalną przezroczystą matę można kupić (chociaż nie mam, bo na ogrzewanie podłogowe się nie nadają).

Muszę się rozejrzeć, pewnie w Łodzi jest BRW, u nas nie ma. Ale nie zamierzam jeździć, na allegro na pewno znajdę Szkoda czasu na jeżdżenie po sklepach

pozdrawiam!!
GabiK 14:22, 25 mar 2014

Tu się z Tobą nie zgodzę. Mebli tak zupełnie w ciemno bym nie kupiła.
Muszę usiąść na krześle, kanapie, ocenić miękkość, wysokość, pochylenie. Pomacać materiał, zobaczyć jego kolor na żywo. Na zdjęciach wszystko może pięknie wyglądać.
Siedziałam na tylu niewygodnych krzesłach, że nie kupię bez siadania.
popcorn 14:26, 25 mar 2014

Pewnie że lepiej! Ale strasznie mnie to męczy. Nie znoszę chodzić i oglądać i wybierać... mam nadzieję trafimy na krzesło wygodne
Kanapa była robiona na zamówienie, więc też ryzyko było. Nie jest najwygodniejsza na świecie, ale może być. Może się uda kupić na żywo, chociaż nie liczyłabym na to, bo nie ma tu prócz ikei wyboru w tej kwestii... w Ikei już Młoda na wszystkim siedziała

pozdrawiam!
popcorn 15:02, 25 mar 2014

Może jednak?? Z kontenerka byśmy zrezygnowali w tym przypadku? hmm