Witajcie,
muszę te fotkę pokazać mojemu M, wieczorem wraca z delegacji. Rzeczywiście wygląda świetnie.
Ale tutaj jest tylko ścieżka, do tego wgłąb ogrodu, nie trzeba jej pewnie odśnieżać...
problemem jest ze podjazd nie ma krawężnika (na moje życzenie :/)-chciałam żeby trawa miękko zachodziła na podjazd... i teraz mam kuku, nierówno, nieporządnie. Gdyby był krawężnik wystawałby trochę ponad podjazd i wiadomo byłoby pod śniegiem nawet do jakiego momentu odśnieżać, czyli gdzie podjazd się kończy. A tak nie wiadomo, więc się szufluje po trawie i roślinach, a potem tony żwirku w trawniku :/
Ale byłoby super tak zrobić...
W marketach powinno być taniej. Wczoraj na bazarku szukałam pani od moich cebul (z Holandii ledwo przywiozła, mam nadzieję nie wymarzną) - sprzedawała po 40 sztuk w paczce dlatego ciut taniej. Ale było stoisko, gdzie człowiek miał dużo większe cebule tulipanów, ale po 2 zł/szt... wtedy na pewno nie kupiłabym 120

Niedługo zrobię objazd nomi-leroy-castorama, pewnie jeszcze coś dorzucę do tych cebul. Choć zależy mi na dużych paczkach jednakowych cebul... Sebek gdzie kupowałeś botaniczne po 20 gr? Tak tanio jeszcze nie spotkałam, nawet na allegro sa po 50 gr plus wysyłka...
Wczoraj wygarnęłam korę z rabaty pod płotem i wysypałam żwirek. Jeszcze nie skończyłam, może dzisiaj.
Ciekawe czy by mi go starczyło także na cały podjazd (ok 20 mb)