Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

GabiK 23:45, 29 cze 2014

Dziewczyny, a czego tu się bać - zawsze można wypluć.
W konsystencji to nie pianka, bardziej krówka. Generalnie sam cukier i zaklejacz zębów. Ale konsumpcja i tak obowiązkowa.
popcorn 07:13, 30 cze 2014

Gabrielo, nie pamiętam nazwy miejscowości, a nawet tam byliśmy. Między Chrzanowem a Krakowem, Zagórze?? Jakoś tak... Nasiona tej sałaty mam, całe opakowanie jakbyś chciała, mogę się podzielić Za dobre słowa nt rabaty dziękuję

Edit, sprawdziłam gdzie to, to pod Chrzanowem (gdzie teraz mieszkają), do Krakowa nadal kawałek
popcorn 07:14, 30 cze 2014

GabiK napisał(a)
Dziewczyny, a czego tu się bać - zawsze można wypluć.
W konsystencji to nie pianka, bardziej krówka. Generalnie sam cukier i zaklejacz zębów. Ale konsumpcja i tak obowiązkowa.

No tak myślałam, dlatego się nie odważyłam nabyć drogą kupna hihi słaby ze mnie pożeracz słodyczy

Miłego dnia!

Popadało w nocy chyba porządnie, nadal pełne zachmurzenie, chłodno.
Urszulla 13:06, 30 cze 2014

Pozdrawiam wakacyjnie, mam trochę czasu więc wpadam to tu to tam. Zaległości sobie daruję, bo nie sposób nadrobić. Ale ostatnie spotkanko widziałamU mnie leje bo padaniem tego nie można nazwać
popcorn 13:26, 30 cze 2014

hej Ula! Do Ciebie też muszę zajrzeć, dawno nie widziałam ogrodu!!
U nas kropi. Miłego!!
Bogdzia 17:44, 30 cze 2014

U mnie z maleńkimi przerwami pada cały dzień. Rh zadowolone bardzo , czuje ze niedługo do domu mi sie wpakują tak sie rozrastaja.Pozdrówka Karola żałuj ze nie byłas u Magdy ale jej ogród juz znasz więc tylko towarzystwa załuj.
Nikita 18:36, 30 cze 2014

Carola, albo ja się przesłyszałam, albo wczoraj w prognozie mówili, ze coraz cieplej ma być , a w weekend nawet upały??? Właśnie widzę to coraz cieplej...pada i pada od rana. Jutro troszeczkę słoneczka poproszę!
popcorn 18:49, 30 cze 2014

Bożenko, właśnie towarzystwa żałuję, ale gości miałam, mój brat z 1,5 rocznym synkiem i żoną, więc działo się, oj działo Przenocowali a w niedzielę dojechali moi Rodzice, udało nam się po lesie pospacerować i grila zrobić Wesoło było
A dzisiaj pada cały dzień, kropi, ale jednostajnie. A Twoje Rh niech rosną!! Moje bidulki w doniczkach ledwo przeżyły urlop, posadzę je u Teściowej w sobotę i będę podlewać - co tydzień. Oni mają wysokie wody gruntowe, Rh które tam są są piękne bez podlewania, więc moje "suszki" może się uda uratować...

Magda, wypada się, a od środy ma być coraz cieplej. Może i im się prognoza sprawdzi? Małgosi niech trochę zaświeci słonko na tym urlopie!!
popcorn 18:53, 30 cze 2014

Parę fotek zrobiłam

Spożywcze

Pozostałe ozdobne

popcorn 18:54, 30 cze 2014

Pink Fairy od Bożenki