Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 20:21, 01 lip 2014

Zebrałam sporą miseczkę poziomek, weekendowi goście pogardzili
Bratowa przysłała szkic działki, trudna, trójkątna... będę kombinować

Popadało troszkę znowu, ech - wakacyjna pogoda.
Znalazłam sąsiadom wyjazd - składak (jak nam na Karpatos ostatnio)- na Kretę na 2 tygodnie (lot 300 zł/w obie strony, hotel z 2 posiłkami); ale zanim się zdecydowali zostały 2 miejsca w samolocie, a dla nich trzeba 4.. może coś jeszcze znajdę

Będę zamawiała przez allegro nasiona werbeny hastata - chciałam kupić sadzonki, ale bez rezultatu Ktoś z okolicy reflektuje? Proszę o ew. informację do jutra
Ozz 23:14, 01 lip 2014

Karola, poproszę w takim razie dla siebie last minute do Norwegii
Świetnie się orientujesz w tych promocjach widzę, kawał świata można zwiedzić, choć jakby tak po ogrodowiskowych ogrodach zrobić tour to też nieźle by wyszło

Pozdrawiam!

p.s. mój małżonek też wzgardził poziomkami i porzeczkami, ale ja już wiem co trzeba z nimi zrobić
Kasya 23:14, 01 lip 2014

Karolina, fotorelacja u mnie
Bogdzia 23:15, 01 lip 2014

Karola co to były za czosnki co wzięłam teraz jak u Ciebie byłam , takie bardzo wysokie????
malgocha1960 23:29, 01 lip 2014

Karola,kolorów co nie miara,chopin robi wrażenie.Kupiłam we wrzesniu u nas na agrze,ale mój nie kwitnie i jest baaaardzo mizerny.
nicol21 00:08, 02 lip 2014

jak można pogardzić pysznościami z ogródka! Nie dość że zródlo pewne to jeszcze same pyszności.

bób...zachciało mi się go teraz!!! i co ja pocznę!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
agatanowa 00:41, 02 lip 2014

Karolina, czy gdy przekwitną dzwonki skupione, to wycinać kwiatostan?
popcorn 07:09, 02 lip 2014

Ozz, ten kierunek jest baaardzo drogi - znaczy dolecieć można tanio, ale koszty mieszkania i jedzenia.. masakra! Ale kiedyś się wybiorę

Poziomki zjedzone, pół na pół z M

Kasiu, zajrzę dzisiaj koniecznie do Ciebie!!

Bożenko, to białe Mount Everest i bordowe Gladiator - wysokie u mnie wyrosły

Małgosiu, kwiaty ma ogromne i jest bardzo zdrowy, wydaje się że będzie to dobra róża, dopiero od jesieni u mnie

Nicol, pole poziomkowe muszę przesadzić bliżej chodnika, bo się gościom nie chciało wchodzić w rabatkę hihi Wszystko przez to, myślę. Bób najlepszy taki świeżutki, jeszcze nie do końca dojrzały, bo skóry nie ma twardej i grubej i można go zjeść w całości Do marca niedaleko posiejesz sobie!

Agato, ja wyrywam, wycięcie to lepszy patent - nie niszczy się nowych sadzoneczek. Czy Ty chciałaś nasiona pełnych orlików, dobrze pamiętam? Powoli zaczynają się sypać..

miłęgo dnia!

BEATA_S 07:31, 02 lip 2014

Poziomeczki... mniam
Ale masz fajnie Karola,ja nie potrafię szukać, gapa jedna ze mnie
popcorn 08:19, 02 lip 2014

Beato, to wszystko kwestia wprawy! Zajrzyj na www.lastminuter.pl wycieczki tylko samolotem i czasem fajne promocje! To samo na www.fly4free.pl - dalsze kierunki (stąd miałam niedrogi bilet no Bangkoku).

powodzenia, pozdrawiam!