Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 08:11, 04 lip 2014

Ozz, to wycieczka z Niemiec, a tam się daje napiwki. Myślę że to "delikatne" zwrócenie uwagi, bo może jak i Polacy raczej rzadko dają napiwki...

Kasia, też mnie olśniło że nóż miałam zabrać hihi Po świerczka zgłoszę się tak końcem września, teraz nie ma sensu go ruszać bo może tego nie przetrwać... jeśli naprawdę nie masz na niego miejsca!!

Miłego dnia! Jupi, już piątek!
Ozz 11:41, 04 lip 2014

Karola, a nie wiesz jak działa ten lastminuter? Bo wszystko fajnie, tylko jak weszłam na stronę biura to już ceny o 1000 euro większe @@... czy to jest tak, że tylko doba lub kilka godzin oferta aktualna, a potem już ceny ,,normalne"? Ech, już się napaliłam
popcorn 11:54, 04 lip 2014

hej, to trzeba obserwować, cena była aktualna parę godzin - sprawdzałam potem; może za małe zainteresowanie mieli i dlatego obniżyli? Tak, cena lubi skakać, więc trzeba się super szybko decydować

Teraz jest fajna oferta - gdybym miała więcej urlopu to bym jechała.
październik i listopad, 5 gwiazdkowy hotel ze śniadaniami, na 8 dni samolotem z Wawy, Turcja + zwiedzanie Pamukale, Efez (akurat tam jeszcze nie byłam). Ceny listopadowe (jest tam ponad 20 stopni nadal) 869 zł/osobę

http://travelbird.pl/23549/pamukkale-turcja/?utm_source=fly4free&utm_medium=cpl
Ozz 12:10, 04 lip 2014

ale CZAD! Chociaż ja niestety jestem związana z kalendarzem szkolnym, czyli wakacje lub luty Nie fajne to bo małe szanse zwiedzenia np. Barcelony czy Włoch z przyzwoitą temperaturą. Podrzucę pomysł na Turcję rodzicom, choć oni lubią być ,,wolnymi strzelcami" My mamy jeszcze ,,nie zaliczoną" ciągle podróż poślubną, choć już mocno ,,przeterminowana" będzie
Masz dziewczyno ,,łeb jak sklep"

Jakby coś Ci się przypadkiem w oczy trafiło to jak chwilę znajdziejsz - możesz mi wrzucać w wiadomość, ale to tylko jak znajdziejsz chwilę i to nie problem!

Ja próbuję właśnie wyszukać coś jeszcze w jakimś ,,chłodniejszym" kierunku, ale coś widzę, że obsługa takich portali to wyższa szkoła jazdy, trza się poduczyć zwłaszcza jak strona biura potem po niemiecku
popcorn 12:18, 04 lip 2014

Ozz, fajnie, nie? Ale oferta tylko dzisiaj. Juz wszystkim rozeslalam Szkoda ze nie mam wiecej urlopu, bo akurat do Pamukkale nie dojechalismy i ten hotel ze spa

Zaglądaj na lastminuter.pl, tu maja najfajniejsze wyjazdy

A z niemieckimi biurami najgorsze jest to, ze wypada ten niemiecki jednak znac.. jak rezerwowałam Oman, to babka niestety po angielsku nie mówiła, wiec musiałam improwizować - niby znam, ale raczej na tematy służbowe mogę porozmawiac, mialam "małe" braki w słownictwie hihi

łee, w wakacje mało promocji, bo to żniwa dla biur podróży.. i te temperatury! Raczej nie dla mnie...

Poluję na wietnam /laos/birmę / wyspy morza karaibskiego / panamę / kostarykę ew. Meksyk lub Kubę na okreś świąteczno - noworoczny, 2 tyg., sam bilet ofkors Jakby Ci się rzucił...
Ozz 12:24, 04 lip 2014

Ok!
Testuję właśnie obsługę portalu
popcorn 12:25, 04 lip 2014

dalsze kierunki na www.fly4free.pl

pozdrawiam!
renatamama3 13:40, 04 lip 2014

Karola ,a powiedz ,napisz mi ,w spawie zamawiania ofert na airbn.pl ,rezerwuje i od razu się płaci ?
popcorn 13:43, 04 lip 2014

Renatko, niestety tak :/ zeby zrezygnowac - trzeba przeczytac info dot konkretnej rezerwacji - anulacja jest mniej lub bardziej rygorystyczna - mozesz odzyskać 99% kasy lub zupełnie mało :/

ale polecam, w ub. roku wynajmowaliśmy mieszkanie w Londynie, pełna profeska, a właścicieli mieszkania nawet nie spotkaliśmy Nawet jedzenie na śniadania zostawili
renatamama3 14:03, 04 lip 2014

Właśnie,coś mi w uszach dzwoniło,że ty chciałaś jakąś łódź.Właśnie przeglądam oferty nad Balatonem.