No oczywiscie! Ale to przed nami na jesien - wlasnie mamy rozwalona swiezo polozona droge asfaltowa, bo ciagna kanalizacje.. jesienia znowu cos nam rozwala
czytalam ze dobry czas to 9-12 tygodni. Zawsze mielismy u Rodzicow duuuzo mniejsze kociaki.. stad ona mi sie duza wydawala.. ale skoro przejecalismy juz 70 km po nia, to nie bylo opcji zeby sie wracac bez
U nas na podlicznik ,wodociągi się nie zgodziły ,mamy wszystko przygotowane przez hydraulika,rodzice tak mają .Wiem,że tańsza i to o 60% ,bo liczona bez kanalizacji.
Bożenko, kotek grzeczny, śpi mi na biurku jak pracuję, czasem sie przespaceruje, wypuszcze go na chwile, pobawi sie, cos zje i znowu spi Teraz zobaczyl swoje odbicie w szybie, zrobił koci grzbiet i tak siedzi chyba z 5 minut caly napuszony na dworze poluje na muy i wszelkie latajace bzyki. Byle go cos nie ugryzlo...
Renatko, to bardzo dziwne, przecież logiczne jest ze jeśli podlewasz ogrod to ta woda nie trafia do kanalizacji.. no masakra
Wodociągi ,stwierdziły ,że za mało wody jest ,podlewanie ogrodu to luksus ,a po drugie jak polewam ,to woda nie idzie do ścieków i właśnie tym rekompensują sobie straty ,które są np; z pękniętej rury ,to powiedział mi pan kierownik ,jak chciałam złożyć wniosek na policznik .Więc zbieram deszczówkę , pan kierownik na moich roślinkach nie zarabia.
Zrobiłam dzisiaj kanciki na rabacie za domem. Posadziłam irysy po mojej Babci, zebrałam 2 wiadra chwastów - wzdłuż podjazdu i od północnej strony domu. Wyzej wymienione w jakies 30 minut