Uff.........ale natrzaskane stron, ale udało sie - jestem na bieżąco
Mam kilka spraw :
1/ jezówka dla mnie - dopiero dzis doczytałam że bedziesz w moich stronach miasta, za późno - Karolka ja w wekend moze zadzwonie do ciebie i podjade ?
2/ twój ogród to busz prawdziwy, wszystko ci super rośnie i urodzaj jaki masz, a te róże z trawkami - boskie !
3/ o problemach z porozumeiniem z M czytałam, znam, rozumiem, tez tak miewałam (rzadko co prawda) że sie trudno było dogadac w kazdej kwestii jakbyśmy z innych planet byli - ale to tak jest, trzeba próbować, rozmawiać, rozmawiac i jeszcze raz rozmawiac, chwalic, iśc na kompromisy ale pokazywać też na czym tobie by zależało, nie boczyc sie ale rozmawiac....jesteście jak mysle te 8-9 lat poslubie i to pewnie pierwszy taki kryzys, musicie to wspólnie przejśc, jak odre albo szkarlatyne, ale nie odpuszczaj, nad związkiem trzeba pracowac nieustannie...tak juz jest
4/ Kutno - ja sie póki co wybieram, musze zadzwonic do ciebie, do Bożenki, Magdy, Anity, Kasi i uzgodnic z wami w ile osób jedziemy, w ile aut...
Juz sie ciesze na to spotkanie

5/ Gabrysia rzeczywiście jakas taka dorosła na tych zdjęciach jest, duuuzo urosła i powazniej wyglada.......no cóz pannica z niej juz
6/ kot jest boski, a te jego pozy w trakcie snu rozczulające.
Buziaki !