Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 19:48, 25 wrz 2014

Bartek, dzięki!
Małgosiu, dziękuję! Jasne że wpadnę, może w sobotę? Będę wracać z bazarku (jeśli mi się uda). Ale ja do Ciebie nie trafię, chyba! W bok z Łódzkiej.. ale w którym miejscu?
Madzenka 21:03, 25 wrz 2014

popcarol napisał(a)
Donia - dzięki! Gabrysiu - dobre Mnie ze 2x w życiu wydawało się że już, wszystko zrobione, ogarnięte, koniec. Ale potrwało to z 5 minut, hihi

Znalazłam Wyspy Zielonego Przylądka - lot -czarter od TUI za 1497zł/powrotny. Ale poczytałam, drogo i niezbyt ciekawie - odpadają chyba że czarter będzie za 700zł, wtedy przemyślę na razie czytam blogi. Podobno to takie Kanary 40 lat temu

Najpiekniejsze plaże świata... Ale poza nimi nic...jeśli super hotel to warto jechać tylko poleżeć... Ze zgledu na plaże i roslinnośc. Jeśli nie to niebezpiecznie i wszedzie pelno handlarzy tandetą ..... Temepratury zdecydowanie wyzsze niż na Kanarach, morze dużo cieplejsze.

Tylko z powodu urodzin przeżyję Twoja nieobecnosc.....
Buziaki urodzinowe
Urszulla 02:50, 26 wrz 2014

Niech się spełniają urodzinowe marzenia
nie zapomnij pomyśleć dmuchając świeczki na torciku
popcorn 07:18, 26 wrz 2014

Marzenko, dzięki za opinie! Jak lot będzie połowę tańszy, to jedziemy, choćby i na tydzień
Dziękuję za wyrozumiałość jakoś te wszystkie obowiązki domowo-imprezowe muszę ogarnąć, a czas jest limitowany - wolne tylko weekendy

Ula, dzięki, torcik i świeczka dopiero w niedzielę, wczoraj ograniczyłam się do czekoladek od M

miłego dnia! jupi, już piątek!
popcorn 10:47, 26 wrz 2014

Pogoda nadal dziwna - słońce i deszcz, na zmianę. Czekam na zapowiadane ocieplenie
Pomidorki w słoiczkach, wczoraj zrobiłam Łazienki umyte, nawet okno zahaczyłam (wypadałoby znowu WSZYSTKIE okna umyć.. (sztuk 16...) i balkony..sztuk 2) i po co nam to było?

Fajnie że już piątek Jutro ogarnę conieco, wieczorkiem ugotuję i upiekę, w niedzielę goście
11stokrotka 18:46, 26 wrz 2014

Jestem. Zajrzyj, jak znajdziesz czas.
popcorn 20:20, 26 wrz 2014

Posadziłam dzisiaj resztę obwódki bukszpanowej. Ładnie mi się ukorzeniły i te które miały miejsce i światło, ładnie podrosły. Ale to nieliczne, niestety. Reszta wygląda jak ucięty kawałeczek gałązki z korzonkami

Tess 20:23, 26 wrz 2014

Urosną.
popcorn 20:23, 26 wrz 2014

Tesia, pewnie że tak! Teraz będą miały więcej miejsca

pozdrawiam!
bacowa 20:33, 26 wrz 2014

Karola ty sadziłaś bukszpany , ja też dzisiaj przesadzałam buksy. Mam nadzieję że nic im nie będzie. W końcu mam rabatę z dużą ilością buksów.
pozdrawiam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies