Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

paniprzyroda 21:06, 26 wrz 2014

Wczoraj nie dotarłam, internet mi zżarło Wszystkiego dobrego Elf dla Ciebie
Nikita 22:14, 26 wrz 2014

A fotki z dzisiejszych prac... gdzie??????
Carola zajrzyj do mnie, bo zapomniałam jak się nazywa trawka od ciebie.

Edit: byłam u stokrotki... też chcę takiego buksika na stożka... jak będziesz kupowała to weź i dla mnie (chyba, że się zdzwonimy i razem pojedziemy)
Mala_Mi 23:22, 26 wrz 2014

Urodziny, pełna seteczka.. Karola.. gumowego ogrodu życzę.. i wojaży po całym świecie..

Spotykamy się w niedzielę?? Bo ja nawet u siebie nie na bieżąco..
popcorn 03:32, 27 wrz 2014

Ewo, pokażesz tę rabatę? Plis? Koniecznie! Myślę że jak teraz od razu nie przyjdą mrozy, to buksiki się spokojnie zdążą ukorzenić do zimy U nas wilgotno, wysadzałam i wsadzałam od razu, myślę że nic im nie będzie

Mariolko, dzięki wielkie! Jak ja nie lubię jak net zżera!

Magdo, zanim się uwinęłam, szaro się zrobiło... zdarłam też trochę trawnika za płotem, wykopałam marchew i pietruszkę. Zamierzam odchwaścić tam metr od siatki, przynajmniej - na wiosnę w tym miejscu będą skrzyneczki z warzywami
Z panem od buksików nie mogę się umówić, jak mnie pasuje to jemu nie - jutro (dzisiaj) może być koło 13tej w Konstantynowie, ale ja nie - M bierze auto i na 12tą jedzie na firmowe spotkanie do Łodzi

Aniu, dziękuję! Oj przydałoby się! Niestety nie jadę do Wojsławic, buu

obudziła mnie Młoda, coś jej się śniło, a teraz ja nie mogę zasnąć
popcorn 07:45, 27 wrz 2014

Buu pogoda pod psem, nie ruszam się z domu - nawet na nasz lokalny targ nie warto - nie będzie nic ciekawego, a spożywcze zakupy mam zrobione. Dzień sprzątania i przygotowania tortu
Tess 08:37, 27 wrz 2014

A, to tort dopiero dzisiaj ma być robiony.
Nie lubię domowych prac.
11stokrotka 08:54, 27 wrz 2014

Karola, może inaczej - wsiadaj z M i przyjeżdzaj do mnie. Podjedziemy razem kupić te bukszpany. Później cię odwiozę.
popcorn 09:32, 27 wrz 2014

Tesia, ja też nie znoszę! Do tego wcisnęłam gdzieś kurtkę dla Młodej, teraz miałaby dobrą - w ubiegłym roku babcia jej kupiła.. i jak kamień w wodę, nie wiem, może jej od nich nie wzięłam w końcu? buu szperanie w garderobie to koszmar Chyba zrobię tam wreszcie generalny porządek, czyli 50% ciuchów do pozbycia się
Tort zrobimy dzisiaj, Młoda lubi (i oczywiście połowa galaretki dla niej hihi

Gosiu, za tydzień? Młoda kaszle i nie bardzo ją chciałabym zabierać, a sama w domu nie zostanie. Pogoda nie bardzo, a z gościem od bukszpanów umawiałam się już z 5 razy
bacowa 09:38, 27 wrz 2014

U nas pogoda superowa . Idę jeszcze "podrasować" moją nową rabatkę, zapalę ognisko w ogrodzie , wieczorkiem ci pokażę co tam wymodziłam .
popcorn 09:44, 27 wrz 2014

Pokaż koniecznie! Zazdroszczę pogody! Może jak obeschnie, słonko wyjdzie i będzie jeszcze git?
Jedziemy z Dziewczynami po buksiki-kiedyś będą z tego stożki, może i do Gosi potem na chwilę??

pozdrawiam!