Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 09:21, 19 lis 2014

hehe
dlaczego? poukładane wszystko
Gabriela 09:47, 19 lis 2014

popcarol napisał(a)
Gabrielo, wstawisz tę fotkę? Chyba że prywatna jakaś? chętnie zobaczę, chociaż fotek i filmików się trochę naoglądałam w ciągu ostatniego tygodnia

!

No nie mogę, bo nie moja. A przedstawia tzw. piękny widok ogólny.
popcorn 09:54, 19 lis 2014

ok
MarzenaG 10:49, 19 lis 2014

KArola zazdroszczę , będziesz miała super wakacje letnie zimowa porą Gruzja- miałam tam być za jakieś 2,5 tygodnia ale Wizzair zmienił loty i mi nie pasuje;(

Planów letnich na razie nie snuje- troche pokomplikowała mi sie sytuacja życiowa-główny sponsor wakacji eM poszukuje nowego zajęcia, więc nie wiem jak będzie. Syn pisze mature , egzaminy na studia:0 dużo spraw.
Może jakis spontan jak sie wszystko poukłada. Chociaż mi i córci chodzi po głowie Lefkada : Cudnie tam jak u ciebie w Meksyku no może prawie
popcorn 11:03, 19 lis 2014

Hej Marzenko!

właśnie wizzair polecimy do Kutaisi, czekam tylko na sąsiadów - musimy wykoncypować wspólnie pasujący termin. W każdym razie sierpień na 2 tyg Szkoda że nie lecisz, byś napisała może coś

Grecja jest super, polecam! Bezpośrednie czartery robi TUI, można znaleźć niedrogie loty, na razie wakacje od 499zł w obie strony (ale bez tułaczki z Aten, promów itp, tylko prosto na miejsce). Następnym razem w Grecji zasadzam się na Zakynthos, ale to za jakieś 2-3 lata dopiero Lefkady nie mają:/
Pozdrawiam serdecznie!
MarzenaG 11:21, 19 lis 2014

Zakynthos-cudowne miejsce- byłam chyba w 2011roku, jak będziesz potrzebować to moge na prv wysłać mój osobisty przewodnik

Całkiem nie ogrodowo się zrobiło
ale fajnie - lubię rozmawiać opdróżach.
Ogrodow sie przymierzam do planowania mojego zakątka pod tarasem
JAk ogarne sie imprezowo- 18-tka synusia w sobotę to będę sie podpytywać
popcorn 11:28, 19 lis 2014

Super Przypomnę się bliżej wyjazdu hihi

Jak można ogrodowo, skoro nie ma co pokazywać, nie da się też nic robić - zimno jak w psiarni, do tego mokro u nas...
Mama mi kupiła na urodziny jakiś magiczny ekologiczny środek do wzbogacania gleby, muszę rozcieńczyć i rozlać cudo na rabatki. Zobaczymy
Bogdzia 11:50, 19 lis 2014

Tu juz tylko wypoczynkowo. Plany wyjazdów . Fajnie tak zimę oszukac i sobie pojechac tam gdzie słoneczko. Pozdrówka Karola , u mnie ogródek deszczyk podlewa , fajnie choc brzydko.
popcorn 11:51, 19 lis 2014

Bożenko, ja też się cieszę że popadało, choć mogłoby porządniej. Węża jeszcze nie schowałam, na wszelki wypadek hihi

buziaki!!
uleczka 15:58, 19 lis 2014

Karola zazdroszczę takiej organizacji, ja wszystko odkładam na ostatnią chwilę, niestety, ale postanowiłam nad Tym mocno popracować
o Gruzji my również myśleliśmy na te wakacje, ale zobaczymy jak się jeszcze moje sprawy zawodowe ułożą,
jeżeli masz już przygotowane materiały, przewodniki to chętnie skorzystam