Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 20:36, 20 lis 2014

Anito, grabi, normalnych no name, nie wzięli a szpadelek mój ukochany zniknął moja wina, nie zamykam bramy jak jadę np na zakupy, ale nie sądziłam że ktoś będzie miał czelność łazić po działce buu.

Marzenko, no na to wygląda hihi

pozdrawiam!!
Agacia 21:30, 20 lis 2014

popcarol napisał(a)
Agatko, Młoda miała 3 lata. Ale generalnie pewnie zaczęłabym wcześniej Dzieci do 2go roku życia nie płacą za miejsce w samolocie, jeśli podróżują na kolanach rodziców warte przemyślenia - bierzesz słoiczki, pieluchy i w drogę
pozdrawiam!!

Oooo, to wcześnie! Fajnie by było... tylko ja się (już!) martwię jak taki maluch zniesie podchodzenie do lądowania. Dla mnie to za każdym razem 40 minut płaczu z powodu strasznego bólu uszu. Chyba nie potrafiłabym uspokoić takiego malucha...
Agacia 21:32, 20 lis 2014

Co do szpadla - ludzie wstydu nie mają...
popcorn 07:25, 21 lis 2014

Agatko, dziecko nie musi odziedziczyć po Tobie problemów z uszami przy zmianie ciśnienia. Mój brat cierpi z tego powodu, a ja nie. Póki nie sprawdzicie, nie dowiecie się w inny sposób, chyba...
Szpadelek... no cóż Gdyby nie świecił pomarańczową rączką pewnie by stał :/
Olili 08:49, 21 lis 2014

popcarol napisał(a)
Iza - no i pięknie! My autem nie jeździmy, kierowcy brak na długie trasy no i po wycieczce do Holandii, 14h na dooopie, stwierdziłam że "nigdy więcej"

U mnie M się boi latać
Mam nadzieję go kiedyś przekonać ale na razie z uwagi na mój stan to nie zawracam sobie głowy, bo i tak póki co nigdzie się nie wybierzemy.
Oby tylko on nie zdążył zarazić tym strachem mnie
popcorn 08:51, 21 lis 2014

Iza, nie ma się czego bać! Samolot to najbezpieczniejszy środek transportu na ziemi, bezpieczniejszy od samochodu Ale katastrofa samolotowa to już coś Przynajmniej ginie się skutecznie, ryzyko trwałego kalectwa jest minimalne - wolałabym w samolocie niż w kraksie samochodowej

Moim zdaniem lepiej autem niż wcale, zawsze się można zatrzymać po drodze, przenocować też..

pozdrawiam!
Olili 09:08, 21 lis 2014

popcarol napisał(a)
Iza, nie ma się czego bać! Samolot to najbezpieczniejszy środek transportu na ziemi, bezpieczniejszy od samochodu

Wszystko wiadome..ale u niego lęk silniejszy od logiki
popcorn 09:12, 21 lis 2014

cóż.. bywa i tak...mój nie chce ani latać ani jeździć nawet ostatnio za granicę Ciekawe czy będzie śnieg początkiem lutego, w górach chociaż... ech z tą pogodą u nas
Olili 09:16, 21 lis 2014

no....
Anita1978 10:50, 21 lis 2014

A ja nie lubię pływać w jeziorach zalewach czy stawach - ze względu na ryzyko bliskiego spotkania z rybą.... To jeśli chodzi o to czego się nie lubi. Jedni nie lubią latać a inni mają awersję do zbiorników wodnych