Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 08:20, 08 gru 2014

Ewo, ja mam werbenkę w domu, bo piwnicy brak. I tak róże pienne, 3 szt do Teściów do piwnicy wywiozłam

Gabi zadowolona po weekendzie, ale dzisiaj ledwo się zwlokła do szkoły. Ja zresztą też miałam trudności ze wstaniem, M dopiero teraz hihi

miłego dnia!!
Margarete 11:52, 08 gru 2014

Za tydzien to znaczy w te w sobote rano też jade.....bo chce świezy wianek (baze) kupic a teraz jeszcze nie było......
Jedziesz ?
popcorn 11:55, 08 gru 2014

Małgosiu, hihi Zobaczymy, ok? Musze z M wersje uzgodnić - czy z Młodą zostanie (gorzej jeśli na 8ma ma masaż...jak co tydzień). Zgadamy się jeszcze bliżej weekendu, ok?
Dziękuję bardzo za propozycję buziaki!!!
popcorn 20:14, 08 gru 2014

11stokrotka napisał(a)
Pierniczki? Mniam, mniam. Marzenie. Atmosfera świąteczna na całego.
A u mnie smutek i żal. Stare chłopy nic nie myślą o świętach, sprzątaniu, przygotowaniach. Żale, prośby, groźby - nic nie pomaga. Doszło to tego, że na moją sugestię że wyjadę na święta bo nie mam sił wszystkiego robić sama usłyszałam od M do wyjedź, nie strasz tylko zrób. I co ty na to?
Że ja nie mam córki, zawsze by była jakaś bratnia dusza. Pozdrów Gabi

Nie znoszę takiego rozbudzenia w nocy. Przewracasz się z boku na bok a czas płynie. Mam nadzieję że odespałaś w ciągu dnia, choć i tak człowiek jest rozbity.

Małgosiu, przegapiłam Twojego posta!
Wow, jakbym ja usłyszała takie przyzwolenie od M, to już bym była spakowana Byle tylko Młodą się zajął! hihi
Ale fajnie mieć córkę, to prawda, chyba lepiej niż syna
Dzisiaj sprawdziłam prognozy, liczę na śnieg chociaż w górach. Jeśli spadnie, to 25go jesteśmy w Murzasichlu Do Sylwestra
Zapowiadają cały czas na plusie i opady deszczu ale może w górach, gdyby było zimniej... zamiast deszczu spadnie śnieg? Fajnie byłoby, Młoda miałaby radochę, pojeździlibyśmy na nartach/snowboardzie. hmm...
Bogdzia 21:06, 08 gru 2014

Super zabawę urządziłas dziewczynkom, pewnie niewiele matek by sie na to zdecydowało bo bałagan nieunikniony, ale za to wspomnienia bezcenne . Pierniczniki slicznie udekorowane.
popcorn 04:12, 09 gru 2014

Bożenko, fajnie się bawiły, a sprzątanie? Chwila moment, nie było źle Buziaki!

Znów nie mogę spać, ta sama akcja co w sobotę Wieczorem padam na twarz, a potem najlżejszy hałas (kot!) mnie budzi i amen
bacowa 04:17, 09 gru 2014

Karola też nie mogę spać
pozdrawiam
Anita1978 08:01, 09 gru 2014

Bogdzia napisał(a)
Super zabawę urządziłas dziewczynkom, pewnie niewiele matek by sie na to zdecydowało bo bałagan nieunikniony, ale za to wspomnienia bezcenne . Pierniczniki slicznie udekorowane.

E tam, bałagan.....fajne takie wspólne robienie! Ja piekłam pierniczki z chłopakami i jeszcze pies leżał w kuchni ze ślinotokiem no bo taki zapach ( piekących sie ciasteczek ) to chyba nie lada zapach dla psa, jak on ma w nosie kilka tysięcy receptorów zapachowych
A dzieci szybko rosną i niedługo nie będą chciały piec już ciasteczek z mamusią .....
popcorn 08:14, 09 gru 2014

Brr obudził mnie klient, z reklamacja (ilościową dostawy), punkt 7ma... Nieprzytomna się nawet nie przedstawiłam i coś wybełkotałam hihi nienajlepszy sposób na rozpoczęcie dnia, ech

Anitko, racja! Trzeba korzystać póki można

Ewo, obiecane foty werbeny - niektóre puszczają, niektóre (jeszcze?) nie:

Ostatnie 2 na dworze:
popcorn 08:16, 09 gru 2014

Szaroburo, brr!

Nowy aparat robi lepsze zdjecia z oddali