Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

an_tre 21:41, 03 cze 2012

popcarol napisał(a)
We wtorek powinnam dostać 99 (90+9 gratis) takich bukszpaników Muszę im jutro miejsce przygotować!

Na razie kropi powolutku, ale jutro ma być ciepło i sucho - mogłoby
super te gratisy
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
popcorn 21:43, 03 cze 2012

Irenko -sprzedajacy bukszpany maja same pozytywy, mam nadzieje ja tez bede zadowolona Musze cos posadzic pomiedzy nielicznymi bukszpanami ktore przetrwaly - teraz mam zębatą obwódkę Te będzie łątwiej podlewać, bo bryła blisko pod ziemią
Aniu - moja chętnie je tylko jabłka, gruszki, arbuzy i banany z owoców, reszta bee... myślę że może któregoś dnia nas zaskoczy
popcorn 21:43, 03 cze 2012

Aniu za 90 płacę, 9 gratis
motylla 21:51, 03 cze 2012

Karolinko, jak Ci wyślę gałązek bukszpanowych, to sobie żłobek założysz-na jesień będzie akurat na dosadzanie lub inne pomysły
Przetacznik 22:32, 03 cze 2012

A u Was też zbiory mniam : ) ciekawe jak bukszpaniki zaaranżujesz...
Haneczka 23:16, 03 cze 2012

Witam Karolino,zwiedziłam twój ogród z dużymi perspektywami.Zrób sobie przerwę w pracach ogrodowych i pojedź na Floriadę.
Pozdrawiam
popcorn 08:14, 04 cze 2012

Małgosiu - zamówiłam tylko 99, to pewnie za dużo nie będzie Ciekawe czy Twoje mi się uda ukorzenić - na wiosnę próbowałam po kwietniowym obcinaniu - nawsadzałam z 1000 pewnie gałązek dookoła warzywnika i jeśli kilka z tego wszystkiego się przyjęło to będzie sukces... Większość żółta - uschła Jednak mocno nasłonecznione miejsce i niezbyt wilgotna ziemi to nie jest dobry pomysł...

Przetaczniku - uwielbiam poziomki Na jesień założę sobie przedszkole truskawkowe - zrobiłam to rok temu, ale zimę przetrwało tylko kilka krzaczków które teraz owocują... a sporo wymarzło - większość niestety Bukszpaniki będą na obwódkę - sama jestem ciekawa efektu

Aniu - Haneczko - fajnie by było! Ale może następnym razem. Jednak to jest daleko, M chętny nie jest na wizyty w Polskich ogrodach (wczoraj będąc obok Ogrodu Botanicznego w Łodzi nie byłam w stanie go namówić). A co dopiero wyjazd za granicę w tym celu - sama nie chcę

Miłego poniedziałku! W tym tygodniu tylko 3 dni pracy - jupi!
mira68 08:33, 04 cze 2012

Karolino a moje 3 bukszpany jak już Ci pisałam chyba szlag trafia pokażę Ci jutro fotki jak wróce z wczasów to chyba wymiana ale takich stożków chyba już nie dostane
popcorn 08:36, 04 cze 2012

Mireczko moje 2 z tych 10 są podejrzane... pokaz koniecznie fotki! Ciekawa jestem czy wygladaja jak moje...
pozdrawiam!!!
Celina 09:27, 04 cze 2012

99 sadzonek? będziesz sadzić aż miło
Kiedy ja jadłam poziomki? oj wieki temu ,ale ten zapach!!
Miłego dnia