Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 09:00, 05 cze 2012

Aga zapraszam! Sobie dostawię stołeczek, Ty na leżaczku, kawusia i ciasto z rabarbarem
Tylko jak będzie cieplej
aga_pe 09:06, 05 cze 2012

popcarol napisał(a)
Aga zapraszam! Sobie dostawię stołeczek, Ty na leżaczku, kawusia i ciasto z rabarbarem
Tylko jak będzie cieplej

dziś obojętne mi warunki, byle się położyć ehhehehe
popcorn 09:13, 05 cze 2012

Zawsze parasol można rozłożyć Kawkę?
A ja dzisiaj mam plany ogrodkowe, ciekawe jak bedzie po poludniu??
aga_pe 09:21, 05 cze 2012

o kawa dziś towarzyszy mi od rana . Już któryś dzień zawalam nockę i siedzę na ogrodowisku. To trzeba leczyć
ell 09:22, 05 cze 2012

A ja muszę Andrzejowi pokazać Twój taras, bo jest rewelacyjny, a ta moja kostka mnie wkurza - nie lubię kostki, no ale taka już była jak kupowaliśmy i wpływu na to nie miałam.

Jak będzie miał dobry humor i troszkę gotówki w portfelu, to go przyciągnę do Twojego wątku.
popcorn 09:25, 05 cze 2012

Hihi, ja o 22.30 się odmeldowuję
Fasolki mają się dobrze wzdłuż podjazdu

Agrest coraz większy

Hakone - ciekawe jak będą wyglądać pod koniec sezonu

Żurawki kwitną - krwista:

I chyba Fire Chief:

Groszki opierają się o płot:
popcorn 09:26, 05 cze 2012

ell napisał(a)
A ja muszę Andrzejowi pokazać Twój taras, bo jest rewelacyjny, a ta moja kostka mnie wkurza - nie lubię kostki, no ale taka już była jak kupowaliśmy i wpływu na to nie miałam.

Jak będzie miał dobry humor i troszkę gotówki w portfelu, to go przyciągnę do Twojego wątku.

Zapraszam Chociaż znów olejowanie by mu się przydało... ale nie chce mi się To nie jest taka droga impreza, taras ma 20m2 i kosztowal chyba 1400 zł, a teraz połowę taniej (jak jakiś czas sprawdzałam
Przyjemnie się go użytkuje, chociaż wymaga więcej zachodu niż kostka...
ell 09:50, 05 cze 2012

Nie ważne - poświęcę się. Tyle tylko, że A. wszystko maluje, a nie chce słyszeć o olejowaniu i nie ma szans go przekonać.
Znika na jakiś czas, bo trzeba troszkę popracować.
popcorn 09:55, 05 cze 2012

To jest fajne, jak impregnat do drewna (impregnatem traktujemy balustrady). Wtedy jak sie starzeje to blaknie, a nie łuszczy się - nie znoszę łuszczącego się drewna... Olej wnika głęboko... raz mi się złuścił jak deszcz popadał na świeżo olejowany taras... trzeba uważać
pozdrawiam!!

PS gdzie te bukszpaniki? Nie mogę się doczekać Też wracam do pracy... ale mi się nie chce tłumaczyć, brr..
jotka 09:57, 05 cze 2012

Trzymam kciuki za inversę A ja swoje "chciane" kloniki wczoraj kupiłam
Pogoda na leżaczkowanie z filiżanką kawy na tarasie będzie