Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

mira68 16:18, 02 cze 2012

Karolino super zakupy świerk przecudny jak posadzisz foty
popcorn 17:54, 02 cze 2012

Jutro wsadzę I zrobię zdjęcia Świerk bardzo ładny, to prawda Zrobię dla niego miejsce - wykopię bukszpana na pniu i wsadzę w miejsce kaliny na kijku (tak by przed domem byly 3 takie same bukszpany na kijku). A kalina gdzie???
Na jesień zacznę przesadzać za płot - już leszczyna tam rośnie I muszę znaleźć miejsce na 2 dereni i pęcherznicy Bo tu gdzie są nie mogą zostać - zbyt wielkie rosną

M z Gabi puszczają latawiec - pogoda idealna, wieje strasznie
Mala_Mi 17:58, 02 cze 2012

Agacia napisał(a)
Włamanie - brrr, nieprzyjemna sprawa i nieprzyjemne wrażenia dla całej okolicy zamykaj się na wszystkie spusty!

Szkółka Ciepluchy - no ciekawa jestem To chyba potentaci, jeśli chodzi o rh w Białymstoku, to te od Ciepluchy są wszędzie! I w hipermarketach i w centrach ogrodniczych! I muszę powiedzieć, że zawsze są piękne. Ciekawe co przywieziesz...hihihi

Mam pytanko, czy zauważyłaś u siebie jakieś figle migle z powiadomieniami? Bo mi się wyświetlają aktualnie 4 wątki! A subskrybowałam...no, znacznie więcej Może to nie tylko u mnie tak?

Mi kiedyś też tak zjadło wszystkie obserwowane wątki
Mala_Mi 18:06, 02 cze 2012

Zakupy fajne Mi też Inversa sie baaaaaardzo podoba Poczekam az nie będę mieć widokó na okolicę i napewno takiego sobie posadzę...na razie żal mi widoków...
Problem gdzie posadzić i co przesadzić....... aby posadzić też znam..to tej pory z wiosennych zakupów rh..jeden dosć duży Cuningham stoi w doniczce i 10 azali japońskich..... ....czekają, aż i mmiesce wyklaruję. Znajac problem łączę sie w bólu I ból napisałam przez o z kreską
popcorn 18:08, 02 cze 2012

Dzięki Aniu! Ty masz duży ogród, ale rozrośnięty Ja malutki i nic już się nie mieści, co to będzie jak rośliny podrosną Muszę zbanować kolejne zakupy - ZAKAZ!!!
Inversa chuda rośnie, myślę że widoków nie zasłoni? Bardzo mi się spodobała u Bogdzi i znalazłam ją całkiem niedaleko
Agacia 19:02, 02 cze 2012

WOW!!

Duża ta szkółka Obejść to wszystko, wybrać... I wróciłaś 'tylko' z trzema okazami? Jestem dumna!

Inversa bardzo ładna i dobrze, że wzięłaś tego starszego. Rodo - śmieszna cena w zasadzie.

Rh, na tle którego stoisz, imponujący i... należy mu się cięcie w kulę!
popcorn 19:12, 02 cze 2012

Agatko tam jest wydzielony zakatek detaliczny, po calej szkolce nie chodzimy Fotki "w miedzyczasie" jak mnie gosc prowadzil do malej inversy - bo akurat gdzie indziej byla. A reszta - wow, imponujace ilosci na wielkim obszarze!
Rh taniutkie, zwlaszcza takie duze, ale tylko kilka odmian i takie "krzywe" troche. Musze namowic Tesciowa zeby sobie kupila - moge jej nawet przywiezc
majkel0326 20:43, 02 cze 2012

Karolina gratuluję udanych zakupów,przede wszystkim wymarzonej Inversy Szkółka pokaźna, fajne zdjęcia.
Bogdzia 21:37, 02 cze 2012

Karolina nie sadź rh dokąd nie przeczytasz u mnie.
Krys 22:42, 02 cze 2012

Karolina super zakupy ,szkoda ,że się nie zdecydowałam na Inverse wszystko przed mną ,azalię kupię jesienia ,lepiej się przygotuję