Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

nika 11:45, 19 cze 2012

Karolina wsiadaj w pociąg i przyjeżdżaj
Uzbierało nas się tutaj trochę w okolicy... będzie co zwiedzać
popcorn 11:47, 19 cze 2012

Dziewczyny w sumie Wy wszystkie w tym samym kierunku Może kiedyś rzcezywiście się do Was wybiorę - ale to przy okazji wyjazdu nad morze najwcześniej pewnie... Często bywam za to w północno-wschodniej Polsce, okolice Augustowa... odległość pewnie podobna tylko drogi marne

Marta - zapraszam!
popcorn 13:41, 19 cze 2012

Gośc od cisów nie odzywa się Firma od pojemników na pomidorki także. Buu!

A ja bym chciała kombinować dalej a tu psinco... Ostróżkę sobie ładną dzis na targu kupiłam.. róże kwitną! Chyba tylko jedna wielkokwiatowa się ostała, ale od zera rosła i ma 5 mega wielkich pąków!

Fotki wieczorkiem cyknę, bo zbyt gorąco i w słońcu nie wyjdą...
majkel0326 13:46, 19 cze 2012

Karolina,ale masz brzoskwinie!!! ja zaprawiam na zimę w syropie,jak są oczywiście.Rok temu u nas nie było,a w tym roku trochę wisi,ale szału nie ma
popcorn 13:50, 19 cze 2012

Brzoskwinia pierwszy raz ma jakiekolwiek owoce - i to ile! Była obsypana kwiatkami, owoce są jednak głównie na gałęziach przy domu (za blisko domu na dobrą sprawę). Jak będzie co zaprawiać to poproszę Cię o przepis
Ty masz do mnie bliżej, zapraszam Maju!!
Ana 13:57, 19 cze 2012

mmmm, taką brzoswinkę mieć i wlasne owoce...marzenie!
majkel0326 14:04, 19 cze 2012

Karolina,dziękuję Jak będę się wybierać w Twoje strony to na pewno się spotkamy
popcorn 14:07, 19 cze 2012

Ania - za to miejsca na ozdobne rośliny (więcej roślin ozdobnych) brak.. no ale coś za coś.. staram się łączyć ogród użytkowy z ozdobnym, za nic nie zrezygnuję z owocowych krzaczków i drzew... szkoda że nie są one takie ładne...

Majeczko - zapraszam

A jutro ma być jeszcze bardziej gorąco! Uh!
Ana 14:15, 19 cze 2012

Mozna łączyć i świetnie Ci idzie Na przyklad widziałam kiedyś jabłoń oplecioną powojnikiem nie wiem jak to w praktyce, pod względem pielęgnacji, chorób....no ale widok był obłędny
popcorn 18:17, 19 cze 2012

Jabłoń na pewno była stara, a na to potrzeba czasu niestety... a powojnik jest na mojej liście chciejstw, nie kupiłam ostatnio tylko dlatego że naprawdę nie wiem gdzie go wcisnąć...

Dopiero wróciłam z pokazów Capoeiry, moje dziecię ćwiczy od pół roku. Cuda wyprawiali ci Brazylijczycy
A jakie ciacha! Mmm Wysportowane
Lecę piec babeczki z jagodami z Młodą Wreszcie kupiłam sobie blaszki do babeczek, nie będą się rozpływać i będą kształtne