Karolina rewolucję zrobiłaś piekna w ogrodzie Podziwiam ,że nic nie kupiłac na tareczku
Chetnie sie z Toba wybiore po zakupki ,ale po urlopie Dzisiaj odbiore po pracy Red Baron i dzieki za inne roslinki Nie mam teraz czasu na zaglądanie tutaj ,w pracy gorzej niż młyn a na działce tez ! Pozdrawiam .
Hej Gabi!
pomidorki w kawałki (ósemki), roszponka, pieprz i sól + sosik czosnkowy na bazie jogurtu naturalnego (dla mnie prawie wcale czosnku, dla M sporo i już
Roszponkę w przeciwieństwie do rukoli dość trudno kupić (chyba że w dużym markecie), więc hoduję sama W ub roku marna była, za to w tym się udała
Anitko już idę Jakbyś u mnie była, możemy podjechać do szkółki w Pabianicach z hortensjami - nie wiedziałam że gość ma aż 6 gatunków do wyboru krzaczastych! I róże!
Witaj Ewo!
Fasolki mam pół lodówki Wygląda jak zwykła, w przekroju okrągła, najczęściej są takie żółte i zielone w sprzedaży. Ta jest fioletowa, bezłykowa - co najważniejsze - i moje dziecko uważa że magiczna bo po ugotowaniu zmienia kolor na zielony Smaczna, nie starzeje się tak szybko jak żółta no i włókien nie ma
Kupiłam nasiona w zwykłym nasiennym/ogrodniczym sklepie..