popcorn
14:21, 07 sie 2012

Sytuacja w Lodzi jest kiepska. Chociaz inwestycje nowe tez sa - bo sila robocza nadal tansza niz w Krakowie, Gdansku czy Wroclawiu... Dell ma fabryke, Philips, HP przyjmuje wlasnie kilka tys osob, sporo centrow dystrybucyjnych, w strefie ekonomicznej sporo sie dzieje.
Ale do Warszawy blisko, wiec nie dziwie sie ze godzinka S8 teraz i w Wawie sie pracuje. Godzine to w Wawie w korku mozna stac.
Ode mnie spod domu do mostu Lazienkowskiego jade 1,5h bez brawury na drodze, a mieszkam na poludniu Lodzi - musze cala przejechac zeby sie do Zgierza/Strykowa dostac. Ale nie wyobrazam sobie 3h w drodze spedzac codziennie... dobrze jest jak jest
U nas lyso, wszystko skoszone, szkoda - po lecie
Ale do Warszawy blisko, wiec nie dziwie sie ze godzinka S8 teraz i w Wawie sie pracuje. Godzine to w Wawie w korku mozna stac.
Ode mnie spod domu do mostu Lazienkowskiego jade 1,5h bez brawury na drodze, a mieszkam na poludniu Lodzi - musze cala przejechac zeby sie do Zgierza/Strykowa dostac. Ale nie wyobrazam sobie 3h w drodze spedzac codziennie... dobrze jest jak jest

U nas lyso, wszystko skoszone, szkoda - po lecie