Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 15:33, 09 sie 2012

Hej Tereso!
niespecjalnie wygodna ale jak dodać podusie, to mogę leżeć i czytać i wdychać zapach róż

Grzyby - czarne punkciki na listkach; lub/i (?) brązowienie liści, zamieranie pędów... jak się przyjrzysz stożkowi to widać A ten z tyłu zasuszył się biedaczek podczas mojego urlopu i nie wiem czy nie padnie a takie ładne przyrosty miał

pozdrawiam!!
Milka 16:24, 09 sie 2012

popcarol napisał(a)
Irenko leń, mój organizm ciągle tak mówi
Po prostu mam sporo pracy, a mało czasu... i mi się nie chce

poduchy, woda z limonką i relaks przy róży, póki ciepełko
ładnie ozdobiłąś swoją ławeczkę
popcorn 17:23, 09 sie 2012

Wezmę sobie do serca, Irenko!
Ostatnio przywiezlismy sobie miod od Tescia, spod Augustowa - robie sobie wodę z lodem, miodem i cytrynką - pyycha! A miód - czarny

W sobotę mamy gości, więc dzisiaj sprzątamy, jutro gotuję (a Gabi z M w tym czasie na urodziny do koleżanki). W sobotę goście, a w niedzielę leżę
Milka 17:25, 09 sie 2012

ale fajny plan miodzik mam i od Pszczółki i od Aldonki, zrobię sobie jak piszesz, poznam nowy smak
Tess 17:26, 09 sie 2012

popcarol napisał(a)
Hej Tereso!
niespecjalnie wygodna ale jak dodać podusie, to mogę leżeć i czytać i wdychać zapach róż

Grzyby - czarne punkciki na listkach; lub/i (?) brązowienie liści, zamieranie pędów... jak się przyjrzysz stożkowi to widać A ten z tyłu zasuszył się biedaczek podczas mojego urlopu i nie wiem czy nie padnie a takie ładne przyrosty miał

pozdrawiam!!

Dzięki za instruktaż, muszę je dokładnie obejrzeć.
Ławka bardzo mi się podoba Niezależnie od tego, czy wygodna
popcorn 18:20, 09 sie 2012

Irenko - podobno najlepiej jak miód (łyżeczkę) zalejesz wodą i zostawisz na noc. Do rana się rozpuści, bez dodatkowego mieszania... wtedy trochę soku z cytryny, mieszamy i pijemy

Tereso - M. się śmieje że kupiłam sobie ławkę do patrzenia... cóż czasem siedzimy, ale głównie na nią patrzę
Widok z okna -podczas pracy - mam taki (ławka po prawej pod garażem):
popcorn 22:04, 09 sie 2012

Ogarnęłam trochę chwastów za domem, ale zrobiło się zimno i ciemno.
Sprzątanie w domu odłożone na jutro. Idę spać
Dobranoc!
popcorn 08:29, 10 sie 2012

Piękny, nowy dzień. Piątek - mój ulubiony dzień w tygodniu Trochę pracy a potem błogie lenistwo i perspektywa 2 wolnych dni Uwielbiam!
no, może nie dzisiaj to lenistwo... ale zwykle jest

miłego dnia!!
popcorn 08:46, 10 sie 2012

Przyglądałam się wczoraj moim żółtym żurawkom. Wszystkie prócz Lime Marmalade tragicznie sobie radzą. Tamte wyrzucam, a muszę dokupić tych Lime. Rosną jak szalone i słonko im niestraszne - w przeciwieństwie do pozostałych, które są przypalone i usychają
Celina 21:43, 10 sie 2012

Miałam zamiar pozrywać malinki i przynieść do domku.Niestety nie doniosłam ! Trafiły wprost do mojego dzioba!!