Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 09:47, 21 sie 2012

Aga dzięki za info! Suszy się Trochę suszarką, jak popracuję trochę poszukam jak rozkręcić obudowę żeby środek wysechł
Zakupy - ee tam, raz się żyje A klika się łatwo Pewnie dopiero we wrześniu będą te cebule, bo wysyłają po 25tym sierpnia, a klikaczy przede mną było sporo

miłego dnia!
agniecha973 09:49, 21 sie 2012

Z tym klikaniem to masz rację, za łatwo to idzie
popcorn 09:51, 21 sie 2012

I nawet pieniędzy wydawanych się nie widzi, PayU, sms na komórkę (dobrze że mam stary zapasowy aparat, to kartę wymieniłam) i już... teraz tylko na paczkę i kuriera czekam
nieszka 09:52, 21 sie 2012

Oj jak kupujesz już cebule to jesień wielkimi krokami idzie. Nie kupuj jeszcze

Podsusz telefon troszkę, powinien zacząć działać. Ja kiedyś utopiłam swój w ... kibelku...
popcorn 10:05, 21 sie 2012

Kupiłam, już za późno Ale jesień idzie - dzisiaj taaka rosa rano była... o 4tej sobie przypomniałam o komórce na dworze... a Twoja zadziałała po suszeniu?
pozdrawiam!
nieszka 10:08, 21 sie 2012

Zadziałała zadziałała. Tylko że to było kilka lat temu przed erą telefonów dotykowych. Nie wiem jaki Ty masz ale myślę że jak klawiszowy to ma szanse odzyskać życie
popcorn 10:12, 21 sie 2012

Klawiszowy, jeszcze
dzieki! W takim razie poszukam jak go rozkręcić na dobre i suszę!
Janet 11:27, 21 sie 2012

popcarol napisał(a)
Wczoraj wykosiłam rów. Zmęczyłam się, bo nie mam wykaszarki tylko zwykłą kosiarkę. A dzisiaj - jak na złość - panowie z gminy koszą rowy na ulicy Ma się to wyczucie - ale już tak było zarośnięte że nie mogłam patrzeć

Kupiłam sobie trochę cebul wiosennych. Podzielę się z Mamą i Teściową
Ehh... jesień idzie wielkimi krokami!

NARCYZY - NARCYZ PEŁNY MIX 1 KG
NARCYZY - NARCYZ PEŁNY BIAŁY 1 KG
Mama chciała narcyze, a białe pełne posadzę pod balkonem - tam jest sucho, nie będą się zwieszały po deszczu jak pisała Aga...
FRITILLARIA SZACHOWNICA UVA-VULPIS 10 szt #OKAZJA#
FRITILLARIA SZACHOWNICA KOSTKOWATA MELEAGRIS 10szt-mam całe 2 dosadzę w tym miejscu
ALLIUM - CZOSNKI CZOSNEK SZTYLETOWY SICULUM 3 szt
ALLIUM - CZOSNKI CZOSNEK NIGRUM 3 szt #OKAZJA#
ALLIUM - CZOSNKI CZOSNEK HAIR 5 szt #SUPER CENA#
ALLIUM CZOSNKI CZOSNEK CHRISTOPHII KRZYSZTOFA 3szt
TULIPANY - TULIPAN BOTANICZNY TARDA 10 szt OKAZJA - mam, dosadzę obok
TULIPANY - TULIPAN SUPER PARROT 5 szt #NOWOŚĆ# - to ten zielono-biały, mam już kilka, te 5 dosadzę w tym samym miejscu

Hej! To widzę, że my w jednym klubie jesteśmy Ja wczoraj ponad godzinę latałam z opryskiwaczem, muszę się pozbyć chwastów ze skarpy a tu co? po 3 godzinach przyszedł deszcz. Ja to mam szczęście A co do telefonu to mój M ostatnio przedłużał umowę i dostał nowy telefon. Po dwóch tygodniach synek podtopił go w misce z praniem nie dało się go włączyć. Na szczęście zna gościa który naprawia telefony i udało mu się go odratować. Najważniejsze to go nie uruchamiać i lepiej niech sam wyschnie
a zakupy cebulowych świetne, też muszę o tym pomyśleć
Pozdrowionka
popcorn 11:41, 21 sie 2012

Wyłączony, schnie... niech schnie

Mam nadzieję że w innych miejscach cebulki nie będą mnie już TAK kusić...
pozdrawiam!
Diana 11:48, 21 sie 2012

Karolka susz kochana susz trzymam kciuki żeby działał
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies