Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 21:08, 20 sie 2012

Hej Diana,
dzięki! Też mi się podoba, Młoda przyjechała z przedszkola, zobaczyła i się zastanawiała czy puścił korzenie
Właśnie zaczęło padać - delikatnie, ale jednak Dopiero co skończyłam podlewać
Roślinki od Mai do mnie idą! Rozchodnik o ciemnych liściach, irysy, szałwia Ale fajnie!!
Jutro ja montuję i wysyłam paczkę, akurat będą podlane

pozdrawiam!!
Bogdzia 22:13, 20 sie 2012

U mnie tez było ponad 36 stopni w cieniu. Strasznie gorąco i podlewanie ogrodu było obowiązkowe ale jak dotąd jeszcze nawet nie pokropiło więc dobrze ze podlaliśmy.Pozdrawiam Karolinko.
popcorn 04:08, 21 sie 2012

Hej Bożenko,
oj, to prawda! U nas troszkę pokropiło, ale nie sądzę żeby to chociaż lekko zmoczyło ziemię...
obudził mnie jakiś hałas i nie mogę spać
popcorn 08:37, 21 sie 2012

Zostawiłam komórkę na ławce na noc i nie działa teraz chyba ją zalało co zrobić? Kosz? Próbować dać do naprawy? buu...
Rano nie było prądu, przestraszyłam się - ale na szczęście już jest I mogę pracować!
Wszystko ładnie podlane, nie wiem czy wystarczająco ale jakby co wcześniej sama lałam

Miłego dnia!!
Bogdzia 09:19, 21 sie 2012

popcarol napisał(a)
Hej Bożenko,
oj, to prawda! U nas troszkę pokropiło, ale nie sądzę żeby to chociaż lekko zmoczyło ziemię...
obudził mnie jakiś hałas i nie mogę spać

Oj to sie nie wyspałaś.Przed północą ze wszystkich stron sie błyskało , zanosiło sie na straszną burzę ale skończyło się na krótkim ulewnym deszczu tak krótkim ze chyba ziemia tylko po wierzchu zmoczona, ale zapowiadają nadal burze i to bardzo mocne. Na deszcz jestem chętna ale na burze już nie. Z komórka może byc problem jeśli ją deszcz zalał.Miłego dnia mimo wszystko.
popcorn 09:23, 21 sie 2012

Wczoraj wykosiłam rów. Zmęczyłam się, bo nie mam wykaszarki tylko zwykłą kosiarkę. A dzisiaj - jak na złość - panowie z gminy koszą rowy na ulicy Ma się to wyczucie - ale już tak było zarośnięte że nie mogłam patrzeć

Kupiłam sobie trochę cebul wiosennych. Podzielę się z Mamą i Teściową
Ehh... jesień idzie wielkimi krokami!

NARCYZY - NARCYZ PEŁNY MIX 1 KG
NARCYZY - NARCYZ PEŁNY BIAŁY 1 KG
Mama chciała narcyze, a białe pełne posadzę pod balkonem - tam jest sucho, nie będą się zwieszały po deszczu jak pisała Aga...
FRITILLARIA SZACHOWNICA UVA-VULPIS 10 szt #OKAZJA#
FRITILLARIA SZACHOWNICA KOSTKOWATA MELEAGRIS 10szt-mam całe 2 dosadzę w tym miejscu
ALLIUM - CZOSNKI CZOSNEK SZTYLETOWY SICULUM 3 szt
ALLIUM - CZOSNKI CZOSNEK NIGRUM 3 szt #OKAZJA#
ALLIUM - CZOSNKI CZOSNEK HAIR 5 szt #SUPER CENA#
ALLIUM CZOSNKI CZOSNEK CHRISTOPHII KRZYSZTOFA 3szt
TULIPANY - TULIPAN BOTANICZNY TARDA 10 szt OKAZJA - mam, dosadzę obok
TULIPANY - TULIPAN SUPER PARROT 5 szt #NOWOŚĆ# - to ten zielono-biały, mam już kilka, te 5 dosadzę w tym samym miejscu
popcorn 09:25, 21 sie 2012

Bogdzia napisał(a)

Oj to sie nie wyspałaś.Przed północą ze wszystkich stron sie błyskało , zanosiło sie na straszną burzę ale skończyło się na krótkim ulewnym deszczu tak krótkim ze chyba ziemia tylko po wierzchu zmoczona, ale zapowiadają nadal burze i to bardzo mocne. Na deszcz jestem chętna ale na burze już nie. Z komórka może byc problem jeśli ją deszcz zalał.Miłego dnia mimo wszystko.

Hej Bożenko, trudno, przeżyję Komórka niby działa ale klawisze nie - suszę ją, może przeżyje, a jak nie... trudno - za błędy się płaci
Pokazywałam wczoraj sąsiadce rekordowego sandacza którego złowił mój Tato (83 cm) i zostawiłam komórkę
U nas burzy nie było, kropiło pół nocy, wygląda na to że ziemia mokra, ale na ile - nie wiem..
Miłego dnia!!
Ana 09:30, 21 sie 2012

popcarol napisał(a)

NARCYZY - NARCYZ PEŁNY MIX 1 KG
NARCYZY - NARCYZ PEŁNY BIAŁY 1 KG
Mama chciała narcyze, a białe pełne posadzę pod balkonem - tam jest sucho, nie będą się zwieszały po deszczu jak pisała Aga...
FRITILLARIA SZACHOWNICA UVA-VULPIS 10 szt #OKAZJA#
FRITILLARIA SZACHOWNICA KOSTKOWATA MELEAGRIS 10szt-mam całe 2 dosadzę w tym miejscu
ALLIUM - CZOSNKI CZOSNEK SZTYLETOWY SICULUM 3 szt
ALLIUM - CZOSNKI CZOSNEK NIGRUM 3 szt #OKAZJA#
ALLIUM - CZOSNKI CZOSNEK HAIR 5 szt #SUPER CENA#
ALLIUM CZOSNKI CZOSNEK CHRISTOPHII KRZYSZTOFA 3szt
TULIPANY - TULIPAN BOTANICZNY TARDA 10 szt OKAZJA - mam, dosadzę obok
TULIPANY - TULIPAN SUPER PARROT 5 szt #NOWOŚĆ# - to ten zielono-biały, mam już kilka, te 5 dosadzę w tym samym miejscu

Trochę???
popcorn 09:38, 21 sie 2012

Ze 3 kilo Jeszcze koszyczki dokupić muszę I wystarczy
agniecha973 09:44, 21 sie 2012

U mnie wielka ulga, popadało wystarczająco. Od razu przyjemniej, jest czym oddychać.
Komórkę susz, jest szansa. Znajomym aparat wpadł do wody i po 2 miesiącach zadziałał. Lepsza woda od wylanego soku czy herbaty.
Zakupy skromniutkie, nie ma co