Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 13:06, 20 sie 2012

Cieszę się dzięki!

PS życzysz sobie jakąś roślinkę w zamian za kostrzewę Aga?
eliza3 13:13, 20 sie 2012

Zajrzałam, stoliki obejrzałam. Życzę miłego dnia, u nas upalnie.
popcorn 13:14, 20 sie 2012

Hej Ela,
u nas też ukrop, ale w domu chłodno, na podkoszulek za zimno - 21 stopni tylko brr
Ale już czuję że jak pojadę po Młodą to nie będzie fajnie Zaplanowałam na wieczór skosić rów przed domem - trawa po pas Ale jak będzie tak upalnie po 18tej, odpuszczam...
miłego!
KasiaWB 14:42, 20 sie 2012

Stolik faktycznie pasuje jak ulał, a przez te nóżki jaknajbardziej jest w temacie ogrodowym
a na ten złom to bym się z Tobą wybrała sama ) a co tam jeszcze dają?
Ana 14:49, 20 sie 2012

popcarol napisał(a)

)

BOMBA!!!!
A wiesz, że w ostatnim numerze czterech kątów - wlaśnie przeglądam - jest stolik w takim stylu?? za jedyne 677 zł - inspirodesign.pl
popcorn 14:52, 20 sie 2012

Kasia zajechałam tam kiedyś zachęcona przez Lenę, która w takim przybytku kupiła piękny kuty element na pergolę. Przybytek wielgaśny. Generalnie to skup złomu, ale ciekawsze elementy nie jadą do przetopienia na hutę, tylko sprzedają takim wariatom jak np. ja Niczego na pergolę nietstety nie znalazłam, ale jak pogadałam z właścicielką to pokazała mi skłąd tych nóg od Singerek. Stała tam cudna metalowa balustrada na schody/poręcz, żywcem jak ze starego filmu - gdzieś pewnie ze starej kamienicy. Jakby poszperać to by można cudeńka za grosze znaleźć... Przybywaj do mnie na kawę, pojedziemy, plus po róże angielskie we wrześniu i do okolicznych szkółek będę miała wymówkę że to z Tobą, a nie sama - znowu
popcorn 14:53, 20 sie 2012

Ana - mój kosztował 120 zł z wysyłką
Gazet wnętrzarskich już od jakichś 2 lat nie czytam, dom urządzony, jeszcze by mi się coś spodobało i M by mnie wymeldował
Teraz na topie Działkowiec i Mój piękny ogród
popcorn 14:55, 20 sie 2012

Teraz - na zdjęciu dopiero - zauważyłam że w sumie obok też powinna być listwa przypodłogowa, a nie ma... to bok wnęki na szafę z lustrzanymi drzwiami... trzeba poprawić - kiedyś
Ana 14:56, 20 sie 2012

no dobij dobij Za tę cenę!! a listwę zauważyłam dopiero jak napisałaś

Tez czytam ogrodowe, MPO nawet prenumeruję już drugi rok
popcorn 15:01, 20 sie 2012

Taniutko, to prawda, ale nawet 3x więcej jakby kosztował to bym kupiła...

Zamówiłam sobie w styczniu podobny, ale prostokątny, 60x30 cm, na giętych nóżkach, wpłaciłam firmie 300 zł i ślad po nich zaginął Firma Meble Kruk ze Stalowej woli - odradzam!!! właściciel nie odbiera telefonów... po tuzinie maili, telefonów i pism odpuściłam...
I kupiłam nowy.

MPO też 2gi rok prenumeruję, razem z Przepisem na Ogród - tym czasem coś wysyłałam, 2x wydrukowali