Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 01:56, 14 gru 2012

Zasnęłam tuż po 21wszej z Młodą i już się wyspałam... a rano będę nieprzytomna Strzał w kolano...

Magdo... zawsze możecie jechać "last minute", już... datę operacji (współczuję, też mi cięli kolano) wyznaczają ponad miesiąc przed i to w porozumieniu z pacjentem, więc - siup i już! Zakładając że M może chodzić... powodzenia!!

Grembosiu - cóż, poszłam na ustępstwa Do pełnoletności Młodej jeszcze 13 lat - może wyrośnie kiedyś z różowych księżniczek... brr Planować uwielbiam, chociaż trochę długo przed... trochę za długo, mogłam kupić ten lot w marcu chociaż... no ale już klepnięty, zapłacony, teraz tylko dotrwać te pół roku...

Hej Bożenko! Och, ja lubię wyjeżdżać, zwłaszcza teraz - od kiedy (już ponad 2 lata!) pracuję w domu. Ciągle w domu, zakupy, do przedszkola po Młodą i z powrotem... więc każdy wyjazd jest na wagę złota
A do mnie zapraszam serdecznie, ale może na wiosnę, teraz warunki na drogach fatalne no i w ogródku nic nie widać i nie można na dworze posiedzieć...

pozdrawiam!!
popcorn 02:00, 14 gru 2012

Yes, yes! Gość od łódki się zgodził! Jupi!! No to nocujemy na barce

"Hi Karolina, you are very persuasive" jupi!!!
Juzia 09:31, 14 gru 2012

popcorn 09:34, 14 gru 2012

Ale się cieszę! Teraz tylko muszę zapłacić za rezerwację, wychodzi na to że koszt przelotu i pobytu na barce to 500 zł/osobę Dojdzie jeżdżenie po Londynie i jedzenie, ale wycieczka samolotem z takimi atrakcjami wyjdzie za pół darmo

Na jesień to samo powtórzymy ale w Barcelonie
agata_chrosc... 09:58, 14 gru 2012

Gratulacje! A w końcu takiego Angola przekonac, żeby trochę od tych swoich zasad odstąpił to łatwo nie jest A może do Amsterdamu byście się wybrali, tam to dopiero barek mieszkalnych zatrzęsienie
popcorn 10:03, 14 gru 2012

Hej Agatko,
widziałam właśnie szukając w Londynie, do Amsterdamu na pewno się wybierzemy! A zobacz to - to dopiero mieszkanie dla ogrodomaniaka!

link

powiesz mi proszę czy to jest daleko od Amsterdamu?

pozdrawiam!!
agata_chrosc... 11:09, 14 gru 2012

jakies 70km,
to by było fajnie, od razu zapraszam do nas
popcorn 11:10, 14 gru 2012

Agatko, dzięki serdeczne!!! Za rok w maju - będzie morze tulipanów
jak dożyjemy?
jotka 11:12, 14 gru 2012

popcarol napisał(a)
Hej Agatko,
widziałam właśnie szukając w Londynie, do Amsterdamu na pewno się wybierzemy! A zobacz to - to dopiero mieszkanie dla ogrodomaniaka!

link

powiesz mi proszę czy to jest daleko od Amsterdamu?

pozdrawiam!!

obejrzałam link - WOW!!!
popcorn 11:13, 14 gru 2012

Fajnie, prawda? U nas też możnaby coś takiego zbudować - jakby się miało duży ogród? I tylko 80 zł/dobę