Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 21:21, 07 lut 2013

Magdo gdzieś przeczytałam o tym, pewnie w MPO - i od tamtego czasu wiążę. Przynajmniej nie są takie oklapnięte wiosną i krzywda im się nie dzieje

pozdrawiam!
gierczusia 22:18, 07 lut 2013

Karolinka Ty wiesz ,że część zdjęć jest odwrócona ???? Sorry ,że tak pytam idiotycznie , ale miałam podobną sytuację i żeby było śmieszniej : u mnie wyglądały normalnie w przeciwieństwie do wszystkich pozostałych....a na dodatek nikt mi przez jakieś 50 stron nic nie powiedział

Wszyscy mieli fitnessa gratis
Pozdrowionka i jeśli wiedziałaś , to się nie gniewaj ... Buziam
agniecha973 22:28, 07 lut 2013

Przeglądnęłam ostatnie 5 str. i widzę dobrze
anipla 01:04, 08 lut 2013

ja też....
anipla 01:41, 08 lut 2013

Karola uśmiechnę się do Ciebie o te bukszpany po 1,5.... ale to jeszcze troszkę....teraz u mnie zima od jakiejś 16.30...
renatamama3 08:03, 08 lut 2013

Hej Karola.
Pisz ,dzwoń do babeczki ,jeśli wysłała to po 14 dniach na poczcie może zrobić reklamację ,miałam taką sytuację z mc temu.
popcorn 08:16, 08 lut 2013

Renato ale ona nie wysłała. Twierdziła że wysłała, a tak nie jest, mam kontakt z naszym listonoszem i na pewno by znalazł paczkę na mój adres wysłaną tak dawno temu. Teraz twierdzi ze mi odda kasę, a potem przestała sie odzywać... myślę ze jest nieuczciwa i tego zamku mogla wcale nie mieć... a konto na allegro ma firmowe, z adresem firmy itp... masakra - co za idiotyzm...

Dziewczyny - ja widzę moje fotki normalnie... ??

Anitko - przybywaj, pojedziemy razem po bukszpany, wiem gdzie ale nie mam numeru domu ani telefonu do gościa
renatamama3 08:48, 08 lut 2013

Ja też znam ,listonosza i panie ,ale czasem ginie w centrali.W takim razie załóż spór na allegro.
renatamama3 08:49, 08 lut 2013

zdjęcia widzę normalnie.
popcorn 08:53, 08 lut 2013

Renatko spór na alle o kant d.. można potłuc, już to przetrenowałam (i złożyłam choć nie wiem po co).

Zablokowali jej konto i pouczyli ją że mi dadzą pomoc prawną (haha). A mnie że jak się nie dogadam po dobroci to mogę złożyć zawiadomienie na policji albo sprawę w sądzie założyć.
Zawiadomienie na policji zrobiłam - właśnie wysłałam mailem skargę do jej miejscowej komendy (koło Śłupska). Zadzwoniłam do gościa, ale kluczowe jest przesłuchanie mnie jako świadka, w tym celu mam się udać do miejscowego posterunku. To potrwa. I tak pewnie umorzą sprawę ze względu na znikome znaczenie czynu
Matko jak mnie to wnerwia!
Kopię zgłoszenia posłąłam do baby, ale okazało się że albo ma przeciążoną albo nie płaci za domenę i mail nie doszedł. Wysłałam jej smsa - ja grzeczna jestem, (jeszcze!) nie zaczęłam jej wyzywać od złodziei, a ona mi odpisuje że mi sprawę cywilną wytoczy za nękanie!!!!!!
Oddzwoniłam ale oczywiście nie ma cywilnej odwagi odebrać...

Głupie 150 zł, przeżyłabym, ale ten zamek obejrzało 600 osób, ciekawe ile jeszcze zapłaciło! A baba chodzi bezkarnie!!
Zła jestem.