Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

emka 15:18, 20 lut 2013

te absudry naszych władz mają tylko jedną zaletę, czasem podnoszą mi ciśnienie, a jestem niskociśnieniowcem
popcorn 15:24, 20 lut 2013

hehe, to jedyna zaleta też mam raczej niskie ciśnienie, w normie tylko gdy jestem zestresowana - np gdy lekarz mi mierzy "książkowe"!
popcorn 19:10, 20 lut 2013

A jutro już czwartek! Śnieg pada i ma tak być do jutra, pewnie rano z bazarku nici okaże się...
niedługo będę miała mięśnie jak Pudzian od szuflowania śniegu Gdzie ta wiosna?? Dobrze jest śnieg z drugiej strony, bo już minus 4 i spada..

miłego wieczorka!!
popcorn 19:38, 20 lut 2013

Wypatrzyłam takie cudo, całe 20 zł, chyba zainwestuję gość ma 2, drugi inspekt mniejszy - ale zrobienie czegoś takiego na pewno byłoby droższe, no i M by się ucieszył że nie musi

Margolka 21:39, 20 lut 2013

O, fajne A duże to jest?
Wypatrzyłaś gdzies na starociach?

Ja niedawno wróciłam. Tez musiałam po pracy śnieg poodgarniać, bo mąż "wyjechany"
popcorn 22:02, 20 lut 2013

Małgoś inspekty są 2, 120x80 cm to i drugi ciut mniejszy. Wypatrzyłam na tablica.pl odbiór w Augustowie akurat tam bywam, więc jakoś przywiozę
Pokrywa z plexi, więc niezniszczalne, póki drewno nie zgnije...

Ech ci M, mojemu już 3ci raz tej zimy się udało A mnie bicepsy rosną

dobrej nocy!!
Margolka 22:09, 20 lut 2013

Karo, naprawdę fajne te inspekty!v Pamietam, jak moja Babcia kochana miała podobny. Tylko pokrywe miał szklaną
Co do odśnieżania, to ja nawet lubie i może dziwna jestem, ale lubię mieć silne mięśnie. "Słaba i wiotka kobietka" ze mnie taka, jak z koziej d* trąba Ja jestem silna baba!
zuza12 09:44, 21 lut 2013

popcarol napisał(a)
Wypatrzyłam takie cudo, całe 20 zł, chyba zainwestuję gość ma 2, drugi inspekt mniejszy - ale zrobienie czegoś takiego na pewno byłoby droższe, no i M by się ucieszył że nie musi

Kurcze te inspekty są świetne i cena bardzo przyzwoita. Za same zawiasy pewnie bys tyle dała.
popcorn 09:47, 21 lut 2013

Zuza też tak myślę, sama pleksi jest droga, no i M by się nagadał zanim by to zrobił i czasu by to trochę zajęło... muszę tylko skombinować jak to ściągnąć z Augustowa. Mam nadzieję gość się jeszcze odezwie...

pozdrawiam!!
popcorn 10:08, 21 lut 2013

Zatrzymałam się dzisiaj na chwilkę na bazarku; ale nie było po co, śnieg pada i prawie nikogo nie było - półciężarówki czekały niewypakowane aż przestanie padać... tylko jeden gość miał rozłożone stoisko i przy nim chmarę kupujących Miał duże latarenki do ogrodu, ok 80 cm wysokości, za 2 szt chciał 50 zł. Wahałam się ale w końcu nie kupiłam, jedną latarenkę na tarasie mam i problem gdzie ją chować na zimę... a te były duże, odpuściłam...

a śnieg ciągle pada tylko odśnieżać znów będzie trzeba