Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Mala_Mi 09:35, 20 lut 2013

Za miesiąc to i wiosna kalendarzowa już prawie będzie
popcorn 09:37, 20 lut 2013

to prawda, już niedługo!! Ale się cieszę
miłego dnia, Aniu!
agniecha973 09:39, 20 lut 2013

Byłam wczoraj w biedro, ciemierniki ledwo zipią, już bardziej żółte niż zielone, ale dalej 9,99. Teraz to już się tylko na śmietnik nadają. Dziwna polityka.
popcorn 09:41, 20 lut 2013

Aga ja codziennie jestem w biedro Ponad tydzień już zatrzymuję się (po drodze do przedszkola Młodej), codziennie coraz bardziej żółte coś by się dało z nich wybrać, ale nie po 9,99... czekam... może dzisiaj?
Jak się nie uda, zamawiam w cebule-kwiatowe.pl do końca lutego mają -7% na wszystko...

pozdrawiam, miłego dnia!!
renatamama3 09:43, 20 lut 2013

Hej.

Widzę ,że z rozsadą szalejesz .U mnie też nasypało ,ale teraz mam ładne słonko ,ptaszki śpiewają ,więc jest nadzieja na wiosnę .Też muszę się zabrać za sianie .
renatamama3 09:46, 20 lut 2013

U nas też ciemierniki w biedro zżółknięte,a cena ta sama 9,99.
popcorn 10:46, 20 lut 2013

Właśnie Renatko nie wiem czy się nie pospieszyłam z tym bobem, za 2 tyg powinny być ładne sadzonki, a jak jeszcze będzie śnieg? hmm... mogłoby go już nie być i parę stopni na plusie, to pod włókninę bym je wysadziła. A jak nie, to takie przerośnięte później najwyżej posadzę... trudno

Biedro ma dziwną politykę - potem wyrzucą te ciemierniki? Jakby je przecenili już dawno by się rozeszły.. ech...

dzwonił do mnie pan policjant, jeszcze w sprawie tej baby-oszustki. Bo wysłałam im tydzień temu już dobry potwierdzenie przelewu jej, które podrobiła. Policjant przyznał że "namieszałam" - hehe, pewnie chciał zamknąć sprawę - bo baba zwróciła pieniądze, ale nadal nie może

A baba ma tupet - wysłała mi prośbę żebym wysłała pismo żeby oddalili zarzuty wobec niej! masakra! mam nadzieję nie zacznie do mnie wydzwaniać... ech...
popcorn 11:52, 20 lut 2013

Zjeżył mnie ten policjant dzisiaj... "namieszałam"! Ech...

Lotnisko w Modlinie zamkniete. Dreamlinery uziemnione. Stadion narodowy zamkniety. Pieniadze na autostrady zablokowane. PKP Slask nie jezdza. VAT podniesiony(a po roku mieli wrócić do 22%, ale tego już nikt nie pamięta!). Ponad 30 tys,nowych radarow na Polskich drogach. Bezrobocie,pierwszy raz w historii siegnelo 30%,wsrod mlodych ludzi. Urzad Skarbowy,otrzymal prawa sluzb specjalnych (do kontroli podsluchow,pomiarow naszych nieruchomosci,oraz naliczania kar wstecz). A TVN,jako pilna informacje podaje,ze katarzyna .W. ma na sali sadowej spięte włosy !!!!!

Nie to forum, ale mam dość tego kraju... źle się dzieje.
Margolka 12:20, 20 lut 2013

Hej Karo,
paranoja, co sie w tym naszym kraju dzieje...
A ja ostatnio czytam, czytam, czytam forum i mam wrażenie, że wiem coraz mniej
Twojego wątku chyba nigdy nie doczytam do końca, ale próbuje
Zapraszam do mnie, wrzuciłam parę zdjęć i zamierzam dzisiaj dodac trochę z wczoraj. Chociaz... wczoraj jak było u nas, to sama wiesz
:*
popcorn 15:05, 20 lut 2013

Hej Margo,
zajrzę do Ciebie, obiecuję! Tylko jedną ofertę skończę, uff...
pozdrawiam!!!!