Ela - śliczny tulipan! Wieje strasznie, zimno, brr! Aga - okropnie! Wczoraj zaczęło wiać, a dzisiaj od rana pada śnieg... trudno, jak ma być mróz to wolę ze śniegiem
Witaj Popcarol, ja tez z Pabianic, więc chetnie pogadam na twoim wątku, zaraz zakładam swój wątek, mam podobnie jak ty miałas na poczatku słabe doswiadczenie, jakies pomyłkowe nasadzenia w ogrodzie, nie za dużo czasu ale za to wielką ochote na piękny ogród. Czytam forum, ogladam, podoba mi sie wiele rozwiązań ale nie wiem co z tego uda mi sie na mojej niedużej powierzchni zrobic. Nie chcę więcej popełniac błędów więc czytam, zapisuje, planuje... zobaczymy co z tego wyjdzie. Pozdrawiam wiosennie chociaz zimaza oknem na 102! Też Pabianiczanka !
Aniu - dziękuję za piękną lilię! U nas mocno wieje, część roślin zakopana, część zupełnie odkryta - w zależności od tego gdzie rośnie... ale lepszy jakikolwiek śnieg niż jego brak i mróz... zobaczymy, mam nadzieję nie pomrozi wszystkiego!
Witaj Małgosiu, fajnie że blisko kolejna osoba która chce mieć piękny ogród wiosną koniecznie zmontujemy jakieś spotkanie! pozdrawiam!!
Dzięki za zaproszenie do spotkania, na pewno będzie okazja. Póki co zapraszam na mój wątek pt "OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....", jest tam dopiero 1 post ale zaraz wkleje fotki i napisze o jakie porady mi chodzi.
Karola, warzywnik, no brak słów! Sprytnie i szybko to wszystko urządziłaś. No i cisy mają się chyba dobrze? Jak się rozrosną, to stworzą fajną ścianę (będziesz miała tego cięcia, oj, będziesz).
Na temat pogody nie wypowiem się, bo cenzurowanych słów mi zabrakło! Miłego, pomimo wszystko
Szybko się z warzywnikiem uwinęłaś, a koleżanek pabianiczanek też Ci przybywa w szybkim tempie, będziecie mogły się spotykac jak wrocławianki. Pozdrówka.