Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

anipla 10:27, 09 mar 2013

Pewnie że kupujemy, tylko z powodu godzin otwarcia mój M nie bardzo może jechać,ale coś już kombinuję - będę wiedziała w tygodniu - dam znać.
romka 10:32, 09 mar 2013

ja mam większość takich koleżanek, które wiecznie mi mówią 'że tobie tak się chce, grzebać w tej ziemi' "nie masz ciekawszych zajęć" "grzebać się w tej ziemi, latać, podlewać, żeby złotówkę na marchewce zaoszczędzić" itp. baaaardzo mi współczują, że ja taka 'głupia' jestem i urabiać się lubię ..
i tak sobie współczujęmy wzajemnie one mi, a ja im
Juzia 10:53, 09 mar 2013

romka napisał(a)
ja mam większość takich koleżanek, które wiecznie mi mówią 'że tobie tak się chce, grzebać w tej ziemi' "nie masz ciekawszych zajęć" "grzebać się w tej ziemi, latać, podlewać, żeby złotówkę na marchewce zaoszczędzić" itp. baaaardzo mi współczują, że ja taka 'głupia' jestem i urabiać się lubię ..
i tak sobie współczujęmy wzajemnie one mi, a ja im

Dobre
popcorn 10:55, 09 mar 2013

Anitko - super! Godziny są do bani, bo sama bym pojechała A tak - to nic tylko urlop brać żeby kompost kupić hmm...

Sylwio - ja też mam takie wrażenie że sąsiedzi na całej ulicy myślą że nie mamy co do garnka włożyć, skoro nawet przed domem hoduję warzywa hihi Niech sobie żyją w nieświadomości A świeży groszek czy maliny - nie zamienię na nic tego smaku

Właśnie obejrzeliśmy Meridę Waleczną, zbieramy się z Młodą na pianino (obok nauczycielki jest biedro, wstąpię po ziemię, może Młoda da się zostawić??) po drodze do Teściów.
bociek 12:41, 09 mar 2013

Karolina, poczekaj poczekaj, teraz sie moda robi na wlasne warzywka, jeszcze Cie sasiedzi beda pytac o technologie produkcji
Matka 12:43, 09 mar 2013

gbffgdcdnggjhuyhtfrfhfftfffrgtgfffedefde43ng2anfbrthgftr
hanka_andrus 12:52, 09 mar 2013

Gdyby Bogda ff godzinkę dobrą cudności dojrzeć nie gugała,ja i Hanusia,umiemy horendalne te fpisy rozszyfrować.
Furkocząco, hihihi, fruwająco,fi,fi,li, i tak dalej moi mili 43 razy z rzędu na godzinę podwójną,
Analfabeteką nie jestem, rozumiem pismo klinowe i Antosiowe. I tak trzymać!

Pozdrawiam Karolinko
Juzia 13:26, 09 mar 2013

Bogda napisał(a)
gbffgdcdnggjhuyhtfrfhfftfffrgtgfffedefde43ng2anfbrthgftr

Też Cię pozdrawiamy szkrabie
ewa004 13:30, 09 mar 2013

Haniu świetnie to przetłumaczyłaś Bogde chyba od wczoraj jeszcze trzyma
popcorn 14:22, 09 mar 2013

Kasiu - no problem, jakby co będę szkolenia prowadzić
Bogda - ??
Haniu pozdrowionka!! tłumaczenie wymiata

Pozdrawiam!