iwonav23
09:58, 16 kwi 2013
Witam prawie sasiadkę
I pozdrawiam bardzo pogodnie. Co prawda mieszkam w Łodzi, ale jeżdżę na działkę letniskową w pobliżu rezerwatu Molenda, a to obok Pabianic.
Bardzo podobają mi się Twoje zmagania warzywnicze, zwłaszcza doświadczenia z dżdżownicami kalifornijskimi. Nie jesteś odosobniona w tym temacie, bo jak się już zorientowałam to wielki trend w uprawie ogrodu ekologicznego. Będąc w ogrodach tematycznych w Austrii, widziałam gotowy domek
dla tych pierścienic z wizjerkiem do podgląnia co one też tam robią. Dżdżownice mi sie nie pokazały, ale doskonale było widać przez szybkę produkt ich działalności w postaci gruzełek kompostu.
Niestety z braku czasu nie hoduję warzyw, może kiedyś....Ale myślę nad całkiem mini warzywniczkiem
na tarasie.

Bardzo podobają mi się Twoje zmagania warzywnicze, zwłaszcza doświadczenia z dżdżownicami kalifornijskimi. Nie jesteś odosobniona w tym temacie, bo jak się już zorientowałam to wielki trend w uprawie ogrodu ekologicznego. Będąc w ogrodach tematycznych w Austrii, widziałam gotowy domek

Niestety z braku czasu nie hoduję warzyw, może kiedyś....Ale myślę nad całkiem mini warzywniczkiem
na tarasie.