Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Agacia 09:03, 17 kwi 2013

Karola! Jadę dziś sobie do pracy, przesiadka, wystawka w kiosku, nagłówek jakiś wpadł mi w oko, kupuję Przepis na Ogród, a tam zapowiedź artykułu pani Karoliny! Super kochana, gratuluję! No i naszła mnie taka refleksja, że do czego to doszło, żebym o nowościach w ogrodzie mojej koleżanki dowiadywała się z ga-ze-ty, a nie z Ogrodowiska! Tak więc trzeba się ogarnąć i wrócić do śledzenia forum, nie ma co. I pozdrowienia przesyłam
popcorn 09:14, 17 kwi 2013

Hej Agatko!
ee tam, taka gazeta No ale cieszy i to, czemu nie w końcu W czerwcowym mają coś drukować, czyli majowy numer miałaś w ręku?

Oj, dawno Cię nie było, to prawda Ja tu przesiaduję codziennie praktycznie Zapraszam!

pozdrawiam
Agacia 09:26, 17 kwi 2013

Tak,tak, majowy numer, napisano, że czerwcowy ukaże się 15 maja
Co do mojej absencji, o tak, czeka mnie teraz solidna porcja wrażeń
Buziaki!
popcorn 09:31, 17 kwi 2013

Wszystko jasne. Trochę zmienili te moje wypociny, jak zwykle, ale chociaż raz przysłali wersję do druku, po korekcie.. e tam, kto to czyta Nadrobić chyba się nie da, musiałabyś ładny kawał czasu poświęcić na czytanie

Wczoraj pakowaliśmy się z grubsza do Londynu, mamy tylko 1 bagaż wykupiony, 30 kg na 4 dorosłych i 2 dzieci, trzeba się ograniczać Zwłaszcza że może coś bym sobie przytargała z Wysp, muszę poczytać czy przez internet da się dokupić dodatkowy bagaż przed powrotem, jakby co Połowę taniej niż na lotnisku, ech te tanie linie W końcówce majowego weekendu mamy gości zapowiedzianych. Potem weekend wolny A w kolejny jedziemy z Bożenką, Kasią, Ewą do Keukenhof, ale fajnie!!

Słonko wystawia łepek zza chmur, uwielbiam wiosnę
GabiK 09:35, 17 kwi 2013

O, ale super grupa na wyjazd do Holandii. Na jak długo jedziecie? Sama bez rodzinki się wyrywasz?
popcorn 09:40, 17 kwi 2013

GabiK napisał(a)
O, ale super grupa na wyjazd do Holandii. Na jak długo jedziecie? Sama bez rodzinki się wyrywasz?

Gabrysiu sama, M zostaje z Młodą, to wycieczka zorganizowana, wyjazd w piątek, powrót w niedzielę
Agacia 09:50, 17 kwi 2013

Och, jak cudnie, turystyka ogrodnicza to jest to! Ja też tak chcę!!
Co do dodatkowego bagażu, a może wyślij sobie z Anglii paczkę po prostu? Ja tak zawsze robię (tylko, że w Polsce do tej pory) i bagażu dźwigać nie trzeba...
popcorn 09:52, 17 kwi 2013

O, pomysł niezły! Dzięki, Agatko! Chyba że to będą klosze do pędzenia rabarbaru
Do Keukenhof zapraszam, są jeszcze wolne miejsca:

http://www.funclub.pl/amsterdam_festiwal_tulipanow
Agacia 11:24, 17 kwi 2013

popcarol napisał(a)

Do Keukenhof zapraszam, są jeszcze wolne miejsca:

http://www.funclub.pl/amsterdam_festiwal_tulipanow

Ej! Super wycieczka i jak tanio! Ojej, najpierw zobaczyłam, że 400 i to już tanio, ale 200? To możliwe?

No i teraz mam dylemat, bo 18-19 mam kurs z kosztorysowania projektów ogrodów, ale ten wyjazd jest mega atrakcyjny! No i jakie zascne towarzystwo
popcorn 11:26, 17 kwi 2013

Agatko 199 zl plus 40 zl dopłata za wyjazd z Łodzi (z Białego pewnie drożej, o ile jest, z Wawy jest), plus 10 zł ubezpieczenie. i 25 EUR wstępy. Jest też tydzień wcześniej jeszcze, no ale bez zacnego towarzystwa
Jedź

pozdrawiam!
k.