Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 14:19, 07 cze 2013

Ewo - o matko. To ja bym ze 2 dni kosiła pewnie! Chyba jednak mala działeczka rządzi nie ogarnęłabym takiej jak Twoja, chylę czoła!

pozdrawiam!
Joaska 14:21, 07 cze 2013

popcarol napisał(a)
Justynko

Uff, napracowałam się. Jak fajnie ze już końcówka piątku Mam szczerze dość tego tygodnia!! niech się kończy

Ja tez miałam ciężki tydzień i dobrze że piątek ... a źle że grzmi w Kielcach jak diabli zaraz lunie deszcz .....rzesz po prostu już mam wstręt do deszczu .....
Magda70 14:42, 07 cze 2013

Karola, Ty jak zwykle pędzisz...
Ja też czosneczki zabieram do domu...
popcorn 14:48, 07 cze 2013

Joasiu - za godzinkę zmykam jupi!! słonko wyszło, ale chmury chodzą, mam nadzieje nie lunie...ech
Magdo - ano pędzę, zawsze, wszędzie. Jak nie pędzę, to znaczy ze śpię Czosnki w domu pierwszy raz, ubiegłoroczne zawiozłam Teściowej. W tym roku mam sporo

buziaki
eliza3 14:49, 07 cze 2013

popcarol napisał(a)
Skosiłam trawnik. Sama, odpalanie ok, fajna stosunkowo lekka kosiarka. Nawet na tej wielkiej trawie ani razu mi się nie zadławiła jupi! Godzinka, więc prawie tyle samo co elektryczną kosiarką, 10 minut dłużej. Nie jest źle
Śliczna, ale już nie taka czyściutka jak była

Do czego to doszło, aby kobitka tak się cieszyła z kosiarki A podobno największym przyjacielem kobiety są brylanty
Coś nam się pomyliło ????
Ps.
Pudel sympatyczny
popcorn 14:53, 07 cze 2013

Elu, no, ja się cieszę z rzeczy dziwnych. Brylanty? łee chociaż nie pogardziłabym Jadę dzisiaj na zakupy ciuchowe, ale po drodze mam 2 szkółki myślę że po drodzę zostawię jakiś pieniądz, co tam ciuchy

Za pudla dziękuję
eliza3 15:28, 07 cze 2013

Karola, nie jesteś odosobniona, my wszystkie wolimy w szkółkach pomyszkować Ciuchy sprawa sezonowa i czasami konieczna co by na golasa nie biegać po tych grządkach
Życzę udanych zakupów i jednych i drugich
popcorn 22:12, 07 cze 2013

Elu, dzięki! Nic nie kupiłam Stwierdziłam że zdziczałam zupełnie na tej wsi Nie znoszę galerii handlowych, tłumów, zbyt dobrze działającej klimatyzacji, mierzenia szmatek... Młoda pobawiła się w kulkach, ja przeleciałam Ikeę i Leroy, jedyne zakupy zrobiłam w Rossmanie - chemia gospodarcza, Młodej nowy basen i do domu

Jutro z rana bazarek i potem do Teściów, M będzie odkopywał szambo (trzeci raz w tym sezonie ) i je uszczelniał z bratem i Teściem, ja może zahaczę o Łopatki i ich 3 szkółki na 1 ulicy Byłam tam 2 lata temu, może cisy ktoś ma? Nie mogłam się dzisiaj dodzwonić... dobrej nocy!

Aha, Małgosia zabierze mnie na Święto Róż do Danusi! Ale mam stresa!
Bogdzia 22:14, 07 cze 2013

Widzę ze zakupy ciuchowe robisz tak jak ja.Dużo przyjemniejsze sa ogrodowe. Pozdrówka.
popcorn 22:18, 07 cze 2013

Bożenko, prawda? Zresztą teraz chodzę tylko w jeansach i polarach, więc tylko czasem potrzebuję czegoś innego. Problem mam przed firmowymi spotkaniami, bo okazuje się ze trochę za mało tych porządniejszych nie mówiąc o nadążających za modą ee tam, niespecjalnie mnie to interesuje

Ogrodowe zakupy sa duuuzo bardziej przyjemne Jedziemy razem do Danusi, ale fajnie!