Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 12:37, 06 cze 2013

no widzisz, ile ludzi tyle opinii... mamy od nich odkurzacz, tez dziala, kolejny rok. Nic sie nie dzieje, serwis blisko, czesci dostepne... to chyba najwazniejsze, zeby nie bylo jednorazowo - jak sie takie marketowe cudo z promocji zepsuje, to czesci sie nie da kupic, bo np castorama sobie zamawia w Chinach pare kontenerow myjki x...
pozdrówka, dobrych wyborów życzę
popcorn 18:30, 06 cze 2013

Skosiłam trawnik. Sama, odpalanie ok, fajna stosunkowo lekka kosiarka. Nawet na tej wielkiej trawie ani razu mi się nie zadławiła jupi! Godzinka, więc prawie tyle samo co elektryczną kosiarką, 10 minut dłużej. Nie jest źle
Śliczna, ale już nie taka czyściutka jak była
popcorn 21:21, 06 cze 2013

Opryskałam miedzianem p/grzybom róże i bukszpany. Wiatru nie ma. deszcz nie pada, może coś z tego będzie
Wsadziłam też wzdłuż podjazdu astry jesienne, bo duże mi urosły w pojemniku po lodach

miłego wieczoru!
Przetacznik 21:49, 06 cze 2013

popcarol napisał(a)
Pokażę co kupiłam

to karafka i drugie życie przekwitłych czosnków

czosnki doskonale wyglądają, ale to lustro todopiero rarytas -śliczne, pozdrawiam : )
Bogdzia 22:01, 06 cze 2013

fajnie ze jesteś zadowolona z kosiarki.Pozdrówka.
popcorn 22:13, 06 cze 2013

Weroniko, allegro rules
Bożenko - też się cieszę Porozmawiamy za kilka lat, ale powinno być dobrze

buziaki, dobrej nocy!
agata_chrosc... 22:13, 06 cze 2013

ja też bym taką chciała! Najbardziej w koszeniu ten kabel mnie irytuje! Ale chyba sobie elektryczną akumulatorową w końcu sprawię! I Weronika ma rację - lustro wspaniałe
popcorn 22:15, 06 cze 2013

Agatko - dzięki! Z akumulatorowymi podobno jest problem, ładowanie starcza na coraz krócej... pewnie jeśli będzie odpowiednio droga będzie ok
Największy minus tej mojej nowej (spalinowa), to hałas. Ale prócz tego jest bardzo ok I zmienianie wysokości koszenia jednym paluszkiem

dobrej nocy!
grembosia 22:27, 06 cze 2013

popcarol napisał(a)
Pokażę co kupiłam

to karafka i drugie życie przekwitłych czosnków

Karola, ja mam takie samo lustro jak Twoje, ale u mnie ciemny brąz i złoto. Twoje wygląda fajniej.
Lustra nie zabieram do nowego domu, młodzi chcą do sypialni, więc trzeba dać

No to w końcu masz kosiarkę, jak nam niewiele do szczęścia potrzeba.
Anabell 22:47, 06 cze 2013

Karolka! poczytałam, wydaje mi się peonie za głęboko, ja późną jesienią od Benexa mam i zakwitła 4 pąkami. od koleżanki dostałam odm. Jadwiga mocny róż , 5 karp i są już duże pąki. a drzewiastą mam głęboko posadzoną to po 5 latach w tym roku ma pąka jednego.Jesienią przesadzę.

Za to masz wszystkie rośliny duże, dorodne, wypielęgnowane. Wręcz kipią wzrostem.
Kosiarę tez kupiłam w tym roku nową, a są zapalane na kluczyk jak samochód taką bym chciała, nie potrafię zapalać spalinowej. Ktoś musi mi uruchomić. a na elektryczną za duży teren i trawka nie może być wilgotna a w tym roku nie można ucelować.
Truskaweczki Twoje robią smaka.