Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Gabrysia_ 22:05, 09 cze 2013

Ale babeczki apetycznie wyglądają i pewnie jeszcze lepiej smakują
Oj...szkoda tej anabelki,może jeszcze coś z niej będzie...
Żwirowa bardzo fajna!
Bogdzia 22:12, 09 cze 2013

Widzę ze wypieki dobrze Ci wychodza i nawet smakuja , bardzo sie cieszę i mam nadzieje ze kiedyś ich spróbuje. Anabelkę też bym wsadziła do gruntu i deszcze moze wypłukaja nawóz. Musisz uważac z nawozami bo to już nie pierwszy przypadek , ale ja tez taki etap przechodziłam np podsypałam porzeczke obsypana owocem żeby była mocniejsza a na drugi dzień wszystko było klapnięte całkowicie i do wyrzucenia .
Juzia 22:33, 09 cze 2013

Karolina u nas plaga chrząszczy i one właśnie tak wyjadają liście do zera. Nie latają nad trawnikiem całą chmarą???
sprawdź
popcorn 23:18, 09 cze 2013

Beato - M się spytał, po co kupiłam nową kosiarkę, skoro za chwilę nie będzie czego kosić
Gabrysiu - niezłe wyszły, z Ogrodowiskowego przepisu Żwirowa fajna bo przez żwir niewiele chwastów ma na niej szansę
Bożenko, muszę sobie dać spokój z nawozami, w tym roku miałam worek i wysypałam - parę dni temu sypnęłam "bo resztka została i co ma tak leżeć"... ech wsadzę ją jutro, dzisiaj deszcz mnie przegonił. Jak jeszcze będzie co wsadzać :/ Babeczki muszę odstawić na jakiś czas, bo ostatnio co tydzień piekłam i zaczynają się wszystkim nudzić Jak przyjedziesz, upiekę

Justynko - brr widziałam tego sporo pod Augustowem w weekend czerwcowy, masakra. U nas na szczęście tego nie ma, fuj. Przyglądaliśmy się bocianowi, który chodził sobie po świeżo skoszonej działce Teściów i wsuwał je ponad godzinę chyba. Brr

dobrej nocy!
bacowa 07:33, 10 cze 2013

Karola z nawozami uważaj ,azofoska to "mocny " nawóz , no szkoda tej horti .
czekam na foty hostowiska , bo zapowiada się ciekawie ja hosty kocham , mam zamiar w tym roku nie dopuścić do kwitnienia , bo kwiatów host nie lubie z wyjątkiem tej pachnącej białej.
pozdrawiam E
BEATA_S 07:54, 10 cze 2013

popcarol napisał(a)
Beato - M się spytał, po co kupiłam nową kosiarkę, skoro za chwilę nie będzie czego kosić

popcorn 07:59, 10 cze 2013

Hej Ewo,
no ja urywam im te kwiatostany, tak jak żurawkom. Kwitnące robią się takie "wyciągnięte"...
azofoskę całą wysypałam, już nie mam, na szczęście Zostały tylko nawozy płynne i specjalny dla róż, granulowany.
Zrobię potem zdjęcia, bo rano padało, w nocy też i strasznie mokro jest znowu.

Beato -

Miłego dnia! Czas zabrać się za pracę
popcorn 08:44, 10 cze 2013

Cisy do mnie jadą! Ładne, gęste, 80-90 cm, Hicksii, po 30 zł... zamówiłam 20 sztuk. Będę miała cudny żywopłot od ulicy, nareszcie

Edit: przyjechały!

Robertop 11:22, 10 cze 2013

Czesc Popcarol. Cisy rewelacja. Możesz dać namiary. Będę potrzebował w sierpniu sporo cisów. Pzdr.
popcorn 11:27, 10 cze 2013

Łask, Widawska 60
tel. 609-765-113
pani Agnieszka Kubicka

polecam

pozdrawiam, dzięki!