Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ogrodoweimpresjejolki

ogrodoweimpresjejolki

tengel27 18:08, 20 sie 2012

jotka napisał(a)

U nas tez trochę pokropiła, ale jes pochmurno i bardzo duszno, nie ma czym oddychać, w mieszkaniu chłodniej jak na dworze.
Jolu slicznie ci kwitną powojniki, ja kupiłam sobie jednego u Szmita, jak będzie leprze światło to zrobię fotkę

U mnie praktycznie cały dzień pada; na szczęście burze już tylko słychać gdzieś z dala. Jutro w planie od rana działeczka, wezmę aparat to może w przerwie pracy coś niecoś pstryknę

Nie z dala tylko ode mnie Właśnie się przetoczyła nad moją wioską.

Powojniki wyglądają pięknie
jotka 18:11, 20 sie 2012

Pytacie, to odpowiem - ze zdrowiem lepiej

Pobieram energię również patrząc na moje wnuki

A i trawnik skorzystał

jotka 18:26, 20 sie 2012

tengel27 napisał(a)

U nas tez trochę pokropiła, ale jes pochmurno i bardzo duszno, nie ma czym oddychać, w mieszkaniu chłodniej jak na dworze.
Jolu slicznie ci kwitną powojniki, ja kupiłam sobie jednego u Szmita, jak będzie leprze światło to zrobię fotkę

U mnie praktycznie cały dzień pada; na szczęście burze już tylko słychać gdzieś z dala. Jutro w planie od rana działeczka, wezmę aparat to może w przerwie pracy coś niecoś pstryknę

Nie z dala tylko ode mnie Właśnie się przetoczyła nad moją wioską.

Powojniki wyglądają pięknie

Dawid, piękne to one były w zeszłym roku

A w tym roku są w takiej samej marnej kondycji jak ja

Bogdzia 22:46, 20 sie 2012

Już rano czytałam że u Ciebie straszna burza była a do mnie zbliża sie teraz. Wygląda groźnie a ja sie burz bardzo boję. Pozdrawiam Jolu.
an_tre 22:55, 20 sie 2012

Jolu ale te roślinki to wszędzie takie nijakie, w zeszłym roku były piękniejsze, bardziej bujne i rozrośnięte, bez grzyba, tak jak moje mieczyki w tym roku, nie ma na czym oka aparatu zawiesić
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
justi 22:58, 20 sie 2012

Och z tymi burzami to jest. Ja w radio słyszałam o potęznych burzach na Pomorzu. Mam nadzieję że do mnie nie dojdzie nic. Aż polecę jeszcze sprzątnąć poduchę z leżaczka.
Diana 23:05, 20 sie 2012

jotka napisał(a)
Pytacie, to odpowiem - ze zdrowiem lepiej

Pobieram energię również patrząc na moje wnuki

A i trawnik skorzystał

Jolu widzę że ze zdrówkiem lepiej ciesze się bardzo
wnuki szczęśliwe to i babcia radosna
pozdrawiam gorąco
hanka_andrus 23:17, 20 sie 2012

Zaglądam co u Joli tak głośno?
A to młódź szaleje i wodę leje!
Niby się ochlapują wzajemnie,
ale i trawnik dostał solidnie!
Jola ławeczkę głaszcze i myśli
,, dobrze ,że wypieliłam chaszcze!
Teraz posiedzę w cieniu,
i wcale nie myślę o pieleniu!"

Zdrówka ,Jolu!

barbara_kraj... 00:33, 21 sie 2012

A ja dzis w domu siedzialam! 35 stopni na dworze, wprost nie do wytrzymania!
Zakisiłam 20 słoików ogórków!
Przez ostatnie dwa dni na działce lałam wodę, bo sucho niemiłosiernie. Dziwię się tym roślinom, ze jeszcze dyszą...
Pozdrawiam
Milka 15:55, 21 sie 2012

Jolu, u nas wczoraj straszny upał, doszło do 38!! a wieczorkiem, nagle straszny wiatr, powywalało donice i ulkewa, na szczęście ta zawieja ustałą, ale słyszałam w radio, że w innych rejonach szkody olbrzymie; teraz mamy parno i znowu duszno!
to, co radosnych chwil na działce i z wnukami, ich radość, zaraża