Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Rozmowy » Zakupy przez internet

Zakupy przez internet

Debra 08:59, 12 kwi 2013

sylwiaK napisał(a)
Ja kupowałam na allegro u pana Skonieczka1. Otrzymałam duże dorodne sadzonki kopane z gruntu wszystkie mi się przyjęły .Mogę szczerze polecić.

Moje sadzonki z tego samego źródła wyglądały dobrze, wszystkie się przyjęły, tylko w ogóle nie rosły. Słabe jakieś, z bardzo marnym systemem korzeniowym.
Kupiłam m.in. sadzonki głogu. Od zeszłego roku w ogóle nie urosły.
butterfly 09:00, 12 kwi 2013

A do mnie tez już dzis jedzie kurier z przesyłka od p. Marka - a ja nawewt nie zdżzyłam zapłacić !
Ma mi jeszcze dosłać bodziszki i napisał żebym wstrzymała się z zapłata bo chwilowo jest za granicą.

Ale popatrzcie jakie zaufanie do klienta - będę miała roslinki, za które jeszcze nie płaciłam.
I jeszcze przesyłka gratis
Ania_79 09:30, 12 kwi 2013

Butterfly- to prawda, niesamowity człowiek, przesyłka gratis, dużo gratisów, wysoka kultura osobista. Zaskoczył mnie trochę z terminem przesyłki, bo zakładałam końcówkę kwietnia i rozmawiałam z nim przez telefon o terminie po otrzymaniu sms-a z inf. o nadaniu przesyłki, że wolałabym później i umówiliśmy się, że podejmę decyzję po otrzymaniu przesyłki , czy odsyłam rośliny na jego koszt-takie rozwiązanie mi zaproponował, ale stwierdziłam, że dam radę i paczki zostały. Przy okazji rozmawialiśmy o zamówieniu i wspomniałam, że brakowało kilku sztuk roślin (zamawiałam po kilka danej odmiany i brakowało chyba 5 sztuk na ponad 300 zamówionych), ale dostałam tyle gratisów, ze jest ok i jestem b.zadowolona, a P.Marek mi powiedział:" Gratisy są , każdy je dostaje i tak ma być, ale nie może być tak, że pani nie dostała wszystkich roślin, które pani zamówiła" Mowę mi odjęło
margi 19:14, 14 kwi 2013

Pytanko jedno mam potrzebuję sporo żurawek i traw możecie coś polecić po przystępnych cenach i dobrej jakości?
Basiaw 08:13, 15 kwi 2013

Kochani, przeszukuję nasz wątek o zakupach internetowych, bo polecaliście tu z pewnością sprzedawców hortensji, ale teraz nie mogę ich znaleźć. Chciałam kupić kilka hortensji bukietowych, może mi kogoś polecicie?
Basiaw 08:14, 15 kwi 2013

margi napisał(a)
Pytanko jedno mam potrzebuję sporo żurawek i traw możecie coś polecić po przystępnych cenach i dobrej jakości?

W żurawkach nie pomogę, ale bardzo ładne i w przyzwoitych cenach trawy kupowałam tutaj:
www.trawki.pl
przemekg 20:20, 15 kwi 2013

Jeśli sporo pięknych żurawek to
http://liliewodne.com.pl/
margi 21:59, 15 kwi 2013

Dzięki bardzo za odzew
margi 22:03, 15 kwi 2013

Basiaw napisał(a)
Kochani, przeszukuję nasz wątek o zakupach internetowych, bo polecaliście tu z pewnością sprzedawców hortensji, ale teraz nie mogę ich znaleźć. Chciałam kupić kilka hortensji bukietowych, może mi kogoś polecicie?

Ja mam zamówione w futuregardens polecane przez ogrodomaniaków jeszcze jestem w oczekiwaniu jak przyjdą to obfocę
paola1a 18:07, 16 kwi 2013

Futuregardens to porządny sklep, mają dużo nowości i roślinki zadbane ale ceny moim zdaniem bardzo wysokie, pozatym np. nowości które od nich zamawiałam przyszły bardzo malutkie ( konkretnie hortensja incredibell i invincibelle) Ja jestem bardzo zadowolona z hortensji które dostałam od albamaru- na jesień brałam anabelki i limki za 6 i 10 złoty bo była jesienna wyprzedaż ale okazy wielkie i bardzi rozrośnięte