Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W miniformacie

W miniformacie

danuta_szwajcer 13:13, 23 sie 2013

Bea napisał(a)

Cudny widok Pozdrawiam
Mala_Mi 22:04, 24 sie 2013

Wrzosy kupować tylko kwitnące U mnie kwitną czyli w centrach już jest sezon, potem są przebrane
Domi 22:14, 24 sie 2013

Bea napisał(a)
na Wirku to poza moim zasięgiem

muszę poszukać większego może będzie coś takiego na Giełdzie

wynika z tego, że konieczna tam wizyta

tyle już sprawunków na liście

patyki wielosezonowe
wrzosy
broń kilera
i inne nieodzowne rzeczy do kupienia

wszystko pierwszej potrzeby

Bea, z góry przepraszam za pytanie: co to są patyki wielosezonowe?
gierczusia 12:01, 28 sie 2013

Beatka nam na wagary poszła ... Hallllloooooo wracaj , bo tenskiniem ...

Jak będę na wirku , to kuknę , czy są większe i jak cuś to Ci zadzwonię , czy Ci cena odpowiada i czy przypadkiem już nie kupiłaś....

A jak tam akcja wrzosy ??... Bo mnie już zmęczenie pocisowe przeszło a co za tym idzie .. chętnie bym wrzosy kupiła .... Może w ten łikend jakąś giełdę uskutecznimy ??.... Bo po rozpoczęciu roku szkolnego będzie już znacznie ciężej....

Nooo i patyki wielosezonowe byś sobie zakupiła ... Jeśli kcesz nadal ... Buziam
gierczusia 12:02, 28 sie 2013

Domi napisał(a)

Haha ... Ależ Ci Domi , Beatka klina zabiła ...... Hhhihiii.. Nie myślałam ,że z takich głupich patyków taka zabawa będzie
Bea 20:02, 28 sie 2013

Domi napisał(a)

Dominiko "patyki wielosezonowe" to taka bardzo fajna dekoracja okienna, którą kupiła Gierczusia.

Użyto do niej bielone gałązki i zaopatrzono w haczyki, na których można powiesić różne zawieszki w zależności od potrzeby i dlatego wielosezonowe

pst mam nadzieję, że Ela się nie pogniewała za te "patyki"

Bea 20:15, 28 sie 2013

gierczusia napisał(a)
Beatka nam na wagary poszła ... Hallllloooooo wracaj , bo tenskiniem ...

Jak będę na wirku , to kuknę , czy są większe i jak cuś to Ci zadzwonię , czy Ci cena odpowiada i czy przypadkiem już nie kupiłaś....

A jak tam akcja wrzosy ??... Bo mnie już zmęczenie pocisowe przeszło a co za tym idzie .. chętnie bym wrzosy kupiła .... Może w ten łikend jakąś giełdę uskutecznimy ??.... Bo po rozpoczęciu roku szkolnego będzie już znacznie ciężej....

Nooo i patyki wielosezonowe byś sobie zakupiła ... Jeśli kcesz nadal ... Buziam

Jestem.

Bardzo proszę jak będziesz po drodze to daj znać bo nie kupiłam - nie było litrowych opakowań - brakło tak się rozpisaliśmy, że wszystko wykupili.

Wrzosy kupiłam, ale jakieś takie mikrusy i trochę za mało więc jeszcze by się przydały.

W sobotę nie mogę bo mam sześciodniowy tydzień pracy, a w tygodniu to chyba bym musiała tam jechać przed 6 - no i w związku z czym u mnie najbliższy wolny termin to niedziela i następna sobota.

Dekoracji na różne okazje nie kupiłam bo w wersji dłużej była tylko jedna i bez haczyków i sznurek nie był taki ładny jak Twój i tak się skończyła mój wypad zakupowy.

a kupiłam doniczkę rozchodnikową a la Nomi, ale w wersji mini w sklepie z super obniżkami

i sztuk trzy trawki bezimienne, w cenie 2 zł sztuka

gierczusia 08:51, 29 sie 2013

Koffana ... Patyki wielosezonowe wyszły Ci znakomicie ..... Pulitzera powinnaś dostać ..... Szkoda ,że nie udało się kupić... Mnie mojego patyka też zwlekali z wystawy byłam nieugięta ..,,,,,

Doniczki jestem ciekawa i trawek też ,więc obfoć jak znajdziesz chwilkę plizzz...

W Casto w Chorzowie tylko biomas malutki...

Buziaki
Bea 07:39, 30 sie 2013

gierczusia 20:57, 03 wrz 2013

Ooooo Dzizas ... Jakie pikne trawki ... A pamiętam jak się śmiałaś ,że takich brązowych nie kupujesz , bo nie wiesz czy padły czy żyją ...,,

Ale mnie się zawsze podobały i cieszę się ,że się skusiłaś ... U mnie ta brązowa rośnie jak ta lala ,bez żadnego zachodu