Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z Czerwonym mostkiem

Ogród z Czerwonym mostkiem

marzena 14:31, 19 sty 2012

Kasia, ja też w tej sprawie, co Pszczółka , koniecznie pokaż swój piekny zimowy ogród !
Missm26 17:06, 22 sty 2012

Witaj Kasiu, bardzo podoba mi się Twój ogród, jest prześliczny o każdej porze roku.
Widać ile pracy włożyłaś by tak wyglądał.
Muszę się przyznać, że skopiowałam sobie kilka Twoich zdjęć, mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko temu.Pozdrawiam serdecznie
Pola 23:12, 05 lut 2012

Kasiu witam Cię serdecznie
Jstem nowa na ogrodowisku, mój ogród dopiero będę tworzyć, oglądając twój piękny ogród zauważyłam maty zasłaniające ogrodzenie. Jak to się sprawdza, jak długo już je masz zamontowane i jak umocowałać je, myślę o akich samych dopóki moje iglaki nie podrosną.
bozenanita 10:39, 22 lut 2012

Witaj Kasiu, od dłuższego czasu podglądam Twój ogród i jestem pełna podziwu dla efektu jaki osiagnęłas w tak krótkim czasie. Jestem ciekawa czy u Ciebie już widac oznaki wiosny? Gdzies nam sie zapodziałaś? Czekam na kolejne fantastyczne zdjęcia z Twojego ogrodu.
Gardenarium 12:13, 22 lut 2012

Bożenko zajrzyj w wizytówki ogrodowe, tam są wszystkie pory roku w różnych ogrodach, Czerwony Mostek także jest

https://www.ogrodowisko.pl/forum/48-wizytowki-ogrodow

Instagram Ogrodowiska
bozenanita 19:27, 22 lut 2012

Już zajrzałam do wizytówek, piękne są wszystkie pory roku w ogrodzie z Czerwonym Mostkiem. Będę tam często wracać.
Kaisia 16:36, 28 lut 2012

Witam Was, trochę tutaj nie zaglądałam, postaram nadrobić zaległości bo jest wiele do nadrabiania.

Pszczółko i Marzenko nie mam za wiele zdjęć z zimowego ogrodu no może kilka zrobionych wieczorem, wlkeje je do wizytówki, ale to pewnie nie dziś bo się gdzieś zapodziały.

Marto miło mi słyszeć takie słowa, masz rację pracy jest sporo i pewnie jeszcze bedzie, ale to sama przyjemność. Co do zdjęć to nie mam nic przeciwko inaczej bym ich nie pokazywała, cieszę się ze mogą się do czegoś przydać.

Jolu pytasz o maty, ja jestem z nich zadowolona co prawda są dwa lata ale na czas gdy rośliny podrosną wystarczy. Mocuje się je za pomocą drucików do siatki im gęściej tym lepiej nie ruszają się wtedy na wietrze.
Niestety moje pieski nie są z nich zadowolone i wygryzły sobie w nich kilka punktów widokowych.

Bożenko witaj u nas w ogrodzie i masz rację zauważyłam już pierwsze oznaki wiosny, kwitną już pierwsze krokusy.
Kaisia 16:41, 28 lut 2012

Wiosna 2012 sie rozpoczeła pierwszymi krokusami jakie było moje zdziwienie kiedy spogladając przez okno w piękny niedzielny dzień zauważyłam te cuda

Niestety jest też wiele zmarzniętych krokusów w styczniu były za szybkie i niestety je pomroziło, bardzo szkoda.

Pozdrawiam Was serdecznie z Czerwonego Mostku.

Joanka 16:46, 28 lut 2012

Ślicznie Kasiu.
Już zdążyłam zatęsknić za ogrodem z czerwonym mostkiem
Domi 17:10, 28 lut 2012

To chyba pierwsze tegoroczne krokuski na Ogrodowisku Śliczne.