Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z Czerwonym mostkiem

Ogród z Czerwonym mostkiem

Ana 21:43, 26 wrz 2011

Kasiu, a Morning Light tez rośnie duży jak gracilimus? Bo on jest u mnie w szkołce i ostatnio się nad nim zastanawiałam....
no nie wierzę, że twoje gracilimusy byly malutkie teraz są przepiękne!!!!!!
Kaisia 21:54, 26 wrz 2011

Ana napisał(a)
Kasiu, a Morning Light tez rośnie duży jak gracilimus? Bo on jest u mnie w szkółce i ostatnio się nad nim zastanawiałam....
no nie wierzę, że twoje gracilimusy byly malutkie teraz są przepiękne!!!!!!

Rośnie tylko troszkę niższy, ale trochę wolniej, chociaż podejrzewam ze w przyszłym roku będzie taki jak w tym gracilimusy , kup Aniu bo on jest uroczy, zwłaszcza w porannym świetle słoneczka jak się przebija przez niego, pewnie stąd nazwa. Wiesz , jeszcze inna sprawa moje rosną wolniej bo były w tym roku przesadzone i mają spowolniony wzrost.
ana_art 22:17, 26 wrz 2011

a masz doświadczenia w trawach hodowanych w donicach? takich wolno stojących? Po prawej stronie domu mam długi podjazd i nie mam możliwości posadzenia czegokolwiek i tak sobie kobinuje by tam postawić jakieś donice z trawami
Joanka 22:35, 26 wrz 2011

Kasiu.... trawy bajka, a trawnik, jak malowany
Sebek 22:45, 26 wrz 2011

Pięknie
shrekol 06:26, 27 wrz 2011

Kasiu pokazuj pokazuj te cudeńka dalej niesamowicie klimatyczny masz ogródek i te trawy....................., a powiedz jak z zimowaniem turzyc i ostnic? u mnie wymarzły dwa lata temu a siały się tak jak piszesz tylko ja wszystko wydałem i teraz ich juz nie mam
GabiK 10:15, 27 wrz 2011

Piękna kolekcja traw. Właśnie, jak z zimowaniem frosted Curls zwłaszcza? Podobno bardzo kiepsko zimuje. A Pony Tails na pewno nie zimuje.

Na kiermaszu na Zieleń to Życie były Frosted Curls, ale Pani nie wiedziała, czy są zimozielone. Powiedziała, że no tak jak trawy, obciąć na wiosnę.

Morning Light mnie zachwyca. Nie mogę się doczekać, aż u mie będzie taki duży i zwiewny.
Basiaw 10:21, 27 wrz 2011

Kasiu, masz piękną kolekcję traw, uwielbiam do Ciebie zaglądać,
Czy masz miskanta afrykańskiego - Miscanthus sinensis Africa ? Jesli nie, to podrzucam pod rozwagę, kupiłam 3 sztuki, z zachwytem obserwuję, jak codziennie się zmienia, kolory zaczynają nabierać ognia i mimo, że dopiero co posadzone, to jakiejś "kitki" będą
GabiK 12:02, 27 wrz 2011

Ja mam Afrykę - na razie zielona, nie przebarwia się. Kitkę ma jedną, prawie czarną.
Basiaw 14:32, 27 wrz 2011

Chyba Kasia się nie pogniewa, że u niej pokażę jak Afrykanin zaczyna zmieniać kolorki?
Jakby coś, to go zabiorę.