Piękny, dojrzały już ogród...
Widać że znasz się na tym co tutaj zrobiłaś..i że to kochasz...sprawia Ci to przyjemność
Mostek sam w sobie stanowi wspaniały punkt zwracający uwagę.A fotka z czerwonymi tulipanami na tle mostka bardzo mi się podoba.
Świetnie też wygląda mata stanowiąca płot...przepuszcza światło, ale jednocześnie osłania przed wzrokiem innych.
Okolice Poznania
Więc witam Wielkopolankę
Kasiu - podwyższone warzywniaczki to i moje marzenie - tylko u mnie miejsca brak niestety No i zalanie im niegroźne!
Aniu to jest plan na przyszły rok, będę musiała poszukać inspiracji i coś wykombinować, tak jak piszesz zalanie niegroźne.
Aniu myślisz że nie zmieścisz u siebie, chociaż jednej kwaterki z pietruszką, koperkiem , selerem...
Wiosna przyjdzie, ani się obejrzymy a ja sobie tymczasem czekam na Twoje Kasiu zdjecia najpierw oszronionego a potem zaśnieżonego ogrodu, robisz takie piękne zdjęcia, że o każdej porze roku u Ciebie jest ładnei
Piękny, dojrzały już ogród...
Widać że znasz się na tym co tutaj zrobiłaś..i że to kochasz...sprawia Ci to przyjemność
Mostek sam w sobie stanowi wspaniały punkt zwracający uwagę.A fotka z czerwonymi tulipanami na tle mostka bardzo mi się podoba.
Świetnie też wygląda mata stanowiąca płot...przepuszcza światło, ale jednocześnie osłania przed wzrokiem innych.
Okolice Poznania
Więc witam Wielkopolankę
Witaj Grzesiu u mnie, tak masz rację kocham Ogrody i to bardzo, dla mnie praca w ogrodzie to sama przyjemność, mimo ze czasem bardzo ciężka zwłaszcza przy zakładaniu, sama nie wiem skąd te siły brałam...
Dziękuję bardzo za miłe słowa, chociaż bardzo często widzę coś do poprawki u siebie i nie zawsze jestem zadowolona z tego co wyszło, ale ja już tak mam.
Ty też z Wielkopolski ? a coś bliżej ?, bo ja mieszkam 8 km od granic Poznania z zachodniej strony.