Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z Czerwonym mostkiem

Ogród z Czerwonym mostkiem

ola 12:24, 24 paź 2011

Z wielką przyjemnością i z szeroko otwartą buzią zwiedziłam Twój przepiękny ogród. Teraz najchętniej zmieniłabym wszystko w moim, już mi się nic w nim nie podoba. Dzięki za przepiękne zdjęcia, wrócę do nich jeszcze nie raz. goraco pozdrawiam.
Pszczelarnia 12:29, 24 paź 2011

Kaisia napisał(a)

Jszcze dopytam, co to za kwiatki za mostkiem? Chryzantemy? Posadzone jako jednoroczne? Pięknie. Powtórzę, nie widziałam piękniejszego ogrodu w takim stylu.
Matka 12:31, 24 paź 2011

Pszczelarnia napisał(a)

Jszcze dopytam, co to za kwiatki za mostkiem? Chryzantemy? Posadzone jako jednoroczne? Pięknie. Powtórzę, nie widziałam piękniejszego ogrodu w takim stylu.

a ja mam pytanie o tę hortensję na pniu: kupiłaś taką czy uformowałaś?
Martek 12:39, 24 paź 2011

Chętnie pospacerowałam nie ma mowy o zanudzeniu ogrody mają to do siebie,że nigdy nie ma w nich nudy ,można patrzeć i delektować się ich formą i kolorami bez końca Mosteczek też tu robi dużo dobrego ...
popcorn 12:52, 24 paź 2011

Pieknie u Ciebie, jak zawsze! chocby nie wiem ile lisci bylo na trawniku, patrzy sie na te cudne rosliny, mostek, trawy - snopki
Suuper!
pozdrawiam serdecznie
Kaisia 17:46, 24 paź 2011

Bogda napisał(a)
Cudny ogród, cudny...mój kiedyś też cudny będzie, a co!

Witaj u Nas, pewnie Bogusiu, że Twój ogród będzie cudny, jestem tego pewna.

Bogda napisał(a)
a ja mam pytanie o tę hortensję na pniu: kupiłaś taką czy uformowałaś?

Kupiłam taką na pniu , potem żałowałam że więcej ich nie wzięłam, ale zobaczymy jak przetrwa zimę.
Kaisia 17:48, 24 paź 2011

Sebek napisał(a)
Ale masz przepięknie w ogrodzie, nawet z wszędobylskimi liśćmi wygląda zachwycająco

Sebku te liście to mi sen z powiek spędzają, nie zdążyłam już ich w niedzielę zgrabić, ale mam wielkie drzewa poczekam, aż wszystkie spadną, wtedy zgrabimy.
Kaisia 17:50, 24 paź 2011

BEATA_S napisał(a)
Kasiu masz piękny ogród ! Podobają mi się również kitki z traw, które powiązałaś

Witaj Beatko, właścicielko ogrodu, który mnie zachwycił na samym początku mojej przygody z Ogrodowiskiem, czasem zaglądam do Ciebie nie zawsze jest czas żeby coś napisać
Kaisia 17:52, 24 paź 2011

alinak napisał(a)
super kitki z traw Kasiu . też w tym roku chyba tak zrobię , bo zbieram trawę po całym ogrodzie przez całą jesień

Dokładnie dlatego je powiązałam, bo jak śnieg je połamie, wiatry rozwieją to się panoszą wszędzie, i kępy mają dodatkowe ocieplenie teraz.
Kaisia 17:56, 24 paź 2011

Joaska napisał(a)

Jak się można nudzić oglądając takie cudeńka!!
Ja jestem zauroczona twoim ogrodem w całości.
Poprostu nie mogę oczu oderwać od zdjęć,
Jedynie co mogę zrobić to gratrulować i jeszcze raz gratulować, oj będę się musiała o pozwolenie na "kopiowanie" pewnych pomysłów prosić!
Czerwony mostek powalający, a że u mnie rzeczka jest to i mostek być musi a taki włąśnie akcent kolorystyczny to super pomysł.

Joasiu na Twojej rzeczce widzę mostek, będzie super. A o żadne pozwolenie prosić nie trzeba, jak bym nie chciała żeby ktoś skorzystał nie wstawiłabym zdjęć.
Jeśli coś się Tobie podoba to bardzo mi miło.