Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród - co dalej?

Mój ogród - co dalej?

Zeta 23:00, 02 sty 2013

Pieknie masz u Siebie!!
ewaglen 23:08, 02 sty 2013

Zeta napisał(a)
Ogród wygląda na skończony..... moje plany poznałaś chociaż po części .....a ty już listę zmian na wiosnę masz?

Ja całą swoją energię ulokowałam teraz w urządzanie wnętrz. Jestem na etapie wczesnego meblowania.
Podstawowe meble w tym roku dopiero zaczęły się pojawiać. a jeszcze sporo jest do kupienia. Dopiero od miesiaca mam kuchnię. Po budowie nie mozemy ustabilizować się finansowo, W związku z tym muszę bardzo kontrolować wydatki. W tej sytuacji mój ogród schodzi na drugi plan. Póki co jest nierozwojowy. Jeszcze chcę zmienic parę zakątków, Poza tym na 50-o metrowym tarasie nie mam jeszcze ani jednej roślinki. Jest to strona bardzo nasłoneczniona i boje się, ze będzie problem z utrzymaniem roslin. Już przy tym co jest trzeba cały dzień chodzić. Robimy wszystko sami z mężem więc roboty jest dość. Tymczasem więc nie myślę o ogrodzie Ale napewno przyjdzie na to czas.....
Zeta 23:10, 02 sty 2013

A to ty najpierw ogród miałaś a potem dom bo jakoś się zagubiłam??
Nie martw się my się wprowadziliśmy mając kuchnię , kibelek i materac na betonie ale i tak było wspaniale
Na wszystko przyjdzie czas
Zeta 23:12, 02 sty 2013

Wydawalo mi się że dwa lata pokazujesz ogród i dom już był na pierwszych zdjęciach
Zeta 23:12, 02 sty 2013

Idę sprawdzić
ewaglen 23:20, 02 sty 2013

Nie Zeto, najpierw był dom. Już 6 lat w nim mieszkamy, ale wprowadzilismy się na szybko z wyposazeniem do wymiany. Teraz dopiero robimy tak jak trzeba. Zmiany ścianek działowych, nowy kominek, zmiana kolorystyki pomieszczeń, no i meble nowe. W miedzy czasie zmieniła sie opcja stylistyczna

Ciąg dalszy mojego lata

Zeta 23:23, 02 sty 2013

Piękne te hortensje w donicach zimujesz je w garażu ??
Ja mam w tym roku 6 sztuk w garażu ale już listki puszczają!!
ewaglen 23:36, 02 sty 2013

Tak, zimuję w garazu swoje hortensje. Moje jeszcze nie puszczają nic.

Dobranocka
Jutro rano do pracy, niestety
Ewa567 12:23, 17 sty 2013

Witaj Ewo, do Twojego wątku trafiłam z ,,widoków z oka", podziwiam. Gratuluję wytrwałości i pracowitości w ogrodzie i domu. Ja również dokonuję zmian w domu i w ogrodzie, głównie za sprawą Ogrodowiska . Wielka szkoda, ze tak późno go odkryłam. Nie byłoby tylu błędów...

pozdrawiam Ewa
Keri 13:30, 13 mar 2013

Witam Cię Ewo ! Bardzo podoba mi się Twój ogród, oglądając zdjęcia doszłam do wniosku że mamy podobną kolorystykę domu, zupełnie jakbym swój widziała i do tego numer domu ten sam
pozdrawiam serdecznie